Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till

Zone


Zone innebandy

Zone innebandy är innebandymärket som vill sticka ut med sina innebandyprodukter.


Zone innebandy

Zone innebandy drogs igång 2001 genom att tre personer från Unihoc hoppade av och startade Zone. De ville mer och hade andra visioner för hur ett innebandymärke skulle vara helt enkelt.

Som första landvinning släppte de innebandybladet Z.I.P. 2001. Bladet blev en succé. Efter det har Zone fortsatt att leverera innebandyprylar som sticker ut och utmanar det redan kända. T ex så var Zone först med att tillverka riktiga innebandyklubbor för riktigt små barn. 2004 kom den tuffa barnserien Piraya.

Zone har fortsatt sin utmaning genom att släppa onepiece-grip, något som alla andra märken därefter anammat. De gjorde världens lättaste klubba med Zone Air, ett fyrkantigt skaft och Glove-stick, handskar istället för grepplinda.

Hela tiden har tuff design och kaxig attityd varit Zones signum.

Efter några år gjorde Zone också det kaxiga draget att köpa upp det mycket större innebandymärket Unihoc! Cirkeln sluten.

Zone innebandy ägs idag av Renew Group AB som också fortsatt äger Unihoc. Renew är ett av de största bolagen inom innebandy och säljer också utrustning under märket Reactor.

Sorteringsordning:
Visningsformat:
1  2  3  4  5  6  ..7  Nästa »  |  Visa alla
Zone tröja Athlete vit
fr. 161 kr
fr. 269 kr
Zone hood Warlord
299 kr
499 kr
Zone Supreme Medium+ Svart
fr. 99 kr
fr. 299 kr
Zone Hyper Hard Vit
fr. 99 kr
fr. 299 kr
1  2  3  4  5  6  ..7  Nästa »  |  Visa alla
Zone innebandyklubbor
Zone innebandyblad
Zone innebandymålvakt