Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till

Unihoc

Unihoc innebandy


Unihoc är ett av världens äldsta innebandymärken, grundat 1972 i Göteborg, Sverige. Unihoc är ett teknikdrivet innebandymärke som satsar stort på tekniska spelegenskaper i sin innebandyutrustning.


Unihoc världens bästa innebandymärke!

Unihoc som varumärke inom innebandy har funnits sedan 1972 men grundades faktiskt på 60-talet. Unihoc tillverkade mycket av det material som användes vid innebandyns födelse.


Unihoc har jobbat mycket med utveckling av materialet. Skaft och blad tas fram i tätt samarbete mellan Unihoc, ingenjörer och innebandyspelare. Unihoc fokuserar mycket på spelegenskaper i sina innebandyskaft. De är det innebandymärke som först utvecklade skaft med bubblor och vågor för att förskjuta flexpunkten i skaften. 
Största skaftsucceén hittills är curve-skaftet som kom till innebandysäsongen 06/07. Efter det har Unihoc gått vidare och utvecklat varianter av curve med olika grader i böjningen.

Till innebandysäsongen 14/15 tog Unihoc ett steg till och släppte riktiga innebandyskor. Inomhusskor som tagit flera år att utveckla och förfina för att passa spelet i innebandyn. 

Unihoc ägs sedan 2004 av Renew Group AB som också äger innebandymärket Zone. Förutom personlig utrustning för innebandyspelare säljer Renew Group också sarger, målburar och givetvis massor av innebandybollar. 

Här hittar du en film där Unihoc går igenom sina olika serier av innebandyklubbor.

Sorteringsordning:
Visningsformat:
1  2  3  4  5  6  7  8  ..11  Nästa »  |  Visa alla
1  2  3  4  5  6  7  8  ..11  Nästa »  |  Visa alla
Unihoc innebandyklubbor

Unihoc innebandyblad
Unihoc innebandyskor
Unihoc innebandymålvakt