Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till

Salming


Salming innebandy


Salming, hockeylegenden som blev ett innebandyvarumärke.


Salming innebandy
Salming innebandy har såklart sitt ursprung från hockeylegenden Börje Salming. Först ut var dock kalsongerna som kom redan 1991. Ett årtal också Salming innebandy använder ofta i sin design. 1998 var det dags för innebandy att göra entré. Innebandybutiken sålde våra första Salmingklubbor redan 1999 (trots att vi inte fanns då).

Salming har sedan dess gått från trevande försök och housebrand på Stadium, till ett innebandymärke i världsklass. Själva säger de att de är märket för idrottaren. Produktutveckling och design går hand i hand och Salming är noga med detaljerna. Det är i detaljerna det skiljer sig kanske? Salming gör no nonsense products for no nonsense people.

På senare år har Salming gått från bara kalsonger och innebandy till att bredda med sporter som handboll, squash och running. Och det lär inte stoppa där. 

Salming säljs och utvecklas av Salming Sports AB som är ett dotterbolag till Libro Group. Bolaget hette tidigare X3M Sweden AB och äger också innebandymärket X3M, numera nedlagt.

Salming innebandy har genom åren jobbat mycket med produktutveckling av sina innebandyprodukter. De var t ex först med innebandyskor både för utespelare och skor för innebandymålvakten. Salming är också det märke som jobbat mycket med innebandymålvaktens skydd. De har utvecklat långärmad skyddsväst, halsskydd och formade knäskydd. 

Innebandybollar är ytterligare ett område där Salming bidragit till en hel del nytänk. Dels hur det dimplade ytmönstret fungerar, men också genom att studera balans och rotation. Salmings Aero+ innebandyboll har balkar på insidan för att ge bollen ett mer stabilt rörelsemönster.

Och såklart, Salmings fina innebandyskaft med KickZone, TipCurve, X-Shaft, FatKick och TourLite.

Sorteringsordning:
Visningsformat:
1  2  3  4  5  6  7  8  ..9  Nästa »  |  Visa alla
Salming Adder Svart
399 kr
899 kr
Salming Adder W
399 kr
899 kr
Klubbpris
Salming Delta Byxa Karlskoga
329 kr
539 kr
Klubbpris
Salming Delta Jacka Karlskoga
469 kr
819 kr
Salming Delta Jacket Svart
fr. 99 kr
fr. 729 kr
1  2  3  4  5  6  7  8  ..9  Nästa »  |  Visa alla
Salming innebandyklubbor
Salming innebandyblad
Salming inomhusskor och innebandyskor
Salming innebandymålvakt