Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till

Returer & BytenÅngrat köp/Ångerrätt
Vi erbjuder dig 14 dagars öppet köp och rätt att ångra dig från det att du tog emot paketet från Innebandybutiken. Det gäller hela din order eller delar av den. 

För att du ska kunna ångra ditt köp måste varan vara oanvänd och förpackningen finnas kvar. Ångerrätten gäller inte produkter som vi tryckt eller byggt speciellt till dig eller underkläder. 

Byte
Du kan byta det du köpt i 14 dagar efter att du tagit emot ditt paket. För att du ska kunna byta måste varan vara oanvänd och förpackningen finnas kvar och vara i säljbart skick. Underkläder eller varor vi tryckt eller byggt speciellt åt dig bytes inte.

Vid byte skickas den nya varan efter att vi tagit emot och hanterat din retur till oss.

Packa bra vid retur
Vid returer och byten ska originalförpackningen till varan och eventuella etiketter skickas med. 

Packa sedan varan i en ytterförpackning för att skydda originalförpackning. 

Om du t ex tejpar och klistrar fraktetiketter direkt på en skokartong kommer vi göra ett avdrag på din återbetalning.

Bråttom vid byte
Ska du byta det du köpt och behöver den nya varan snabbare? Gör en ny beställning i vår webbshop.

Vi hanterar då den vara du skickar i retur som ett ångrat köp.

Byte eller retur i butik
Du kan både byta eller lämna tillbaka varor i våra butiker.

Samma regler gäller för varor du skickar till oss.

Ta med ordersedeln som låg i ditt paket, kopia på bekräftelsemailet eller logga in på ditt kundkonto och ta ut en kopia.

Kontakta gärna butiken innan ditt besök för att kontrollera att den vara du vill byta till finns i lager. Våra butiker hittar du här.

Returadress:
Innebandybutiken
Skogsbovägen 5
691 47 Karlskoga

Såhär returnerar du
Vill du nyttja din ångerrätt eller byta så skickar du bara tillbaka varan till oss. Du skickar det till vårt webblager på adressen ovan. Du betalar själv returfrakten.

Skicka med kvittot/fakturan som låg i paketet, eller en kopia. Skriv på kvittot/fakturan skälet till din retur, t ex ånger eller byte. Du kan också använda vår returblankett.

Återbetalning
Vi betalar tillbaka pengarna till dig till det kort eller bankkonto du betalt från. Har du köpt på faktura så justerar vi fakturan med värdet på varan du returnerar.

Har du redan betalt din faktura så kommer Klarna som sköter vår fakturering göra återbetalningen till dig.

Ej hämtade paket
Ditt paket ligger kvar i 7 dagar på ditt utlämningsställe. Paket som inte hämtas går automatiskt i retur till oss på Innebandybutiken. Vi kommer då att skicka en faktura till dig på 350 kr.

Kommer du på att du ångrat dig sedan du beställde så är det alltså billigare att hämta paketet och skicka tillbaka det till oss med hänvisning till att du vill nyttja din ångerrätt.