Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till

 

Innebandybutikens affärsidé och vision

Innebandybutiken är en butikskedja som enbart sysslar med innebandy.
Vår vision är att leverera rätt utrustning till varje individ oavsett vart denne befinner sig.

På mindre högtidlig svenska betyder det att oavsett ålder, spelnivå eller vart du än bor, så kan vi hjälpa dig hitta rätt utrustning. Med rätt utrustning kommer innebandyn bli ännu roligare.

Innebandybutiken drivs av Profun AB, organisationsnummer 556708-1889. Bolaget har sitt säte och huvudkontor i Karlskoga. Där ligger också vårt webblager och en av våra butiker.

Vill du ha mer information om Profun AB hittar du det här. Du kan också läsa om oss under rubriken Press.

Vi har hållit på med innebandy på olika sätt i över 30 år. Alla som jobbar på Profun AB/Innebandybutiken har en relation till innebandy. Antingen genom att de spelar själva eller genom att vara engagerad inom innebandy på annat sätt.

Vi brinner för innebandy och njuter av att vi jobbar med innebandy på heltid. Hur kul får man ha på jobbet egentligen ? Allra roligast har vi när vi kan hjälpa barn och ungdomar hitta rätt innebandyutrustning. 


Vår ambition är att ha ett så komplett utbud av innebandyutrustning som det bara går. Vi spanar hela tiden efter nya innebandymärken, nya kul prylar och produktområden som vi missat. Har du tips eller funderingar så kontakta oss gärna!