Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till


Jobba hos Innebandybutiken


Jobb
För att jobba på Innebandybutiken krävs en hel del av dig. Självklart spelar du eller har spelat innebandy. Hur bra du är eller var spelar mindre roll. Det viktiga är att du tycker att innebandy är bland det roligaste som finns. Och att du är superintresserad av allt material och produkter som finns kring innebandyn.

Sen måste du givetvis vara beredd på att jobba hårt och ha det kunnande och kompetens som passar för det jobb du ska göra hos oss. 

Vi på Innebandybutiken har förmånen att se massor av roliga innebandygrejer innan de kommer ut på marknaden. Vi har alla nya innebandyprylar runt oss varje dag. Men vi har väldig sällan tid att stå och mata skott på mål. Vårt jobb är att ge varje innebandyspelare, som önskar det, den service och hjälp att hitta rätt som de behöver.

Vill du göra en spontan ansökan så skickar du personligt brev och CV till jobb@innebandybutiken.se

Praktik
Vi tar emot praktikanter i alla åldrar. Det vi vill är att vi ska kunna ge dig en bra praktikupplevelse.
Därför tar vi bara emot praktikanter för kort praktik under högsäsongen augusti till mars. Vi tar bara emot en praktikant i taget och du ska spela innebandy.

Vi tar bara emot praktikanter som hör av sig själva för att fixa en plats. Så låter du mamma ringa är du körd! Meningen med praktik är att få en inblick i hur arbetslivet fungerar och vilka förväntningar en arbetsgivare kommer ha på dig.

Du vänder dig direkt till den butik du vill ha praktik på. De tar emot om det går och bestämmer vad du får göra.

Som praktikant från grundskolan kommer du få städa, klistra etiketter, prismärka, hänga fram varor, slänga skräp, plocka av plastpåsar på tröjor, damma, putsa fönster, hänga rätt varor och kanske göra inleveranser och packa upp varor.

Prao betyder inte att du får testa klubbor hela dagarna. Om du har tur kan du kolla lite på lunchen. Här kan du läsa mer om praktik hos Innebandybutiken.

Sommarjobb
Sommaren är innebandyns dösäsong. Vi har det lugnare och det gör att behovet av sommarjobbare är obefintligt.

Men har du någon speciell kvalité eller talang som du tror att vi skulle ha nytta av på sommaren, ge inte upp utan sök ett sommarjobb ändå.

 


Affärsidé Innebandybutiken