Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Zone Oval Kit för innebandyklubbor
Zone ovalkit
Zone ovalkit
Zone Oval Kit till innebandyklubbor
Zone ovalkit
Zone ovalkit
Zone

Zone ovalkit

59 kr


Antal: 
Leveranstid:
Artnr:
1111-34140
Info: Ge ditt omdöme

Zone Oval Kit för innebandyklubbor
Gör greppet ännu bättre på din favoritklubba! Med Oval Kit fixar du ovalt eller semi-ovalt grepp på vilken innebandyklubba som helst.

Oval kitet består av två stycken självhäftande remsor i lätt fjädrande EVA-foam. Varje remsa är 50 cm lång och går att enkelt kapa med en sax.

Tanken med ovalkitet är att du under grepplindan på din innebandyklubba med runt grepp, klistrar en remsa på ovansidan och på undersidan. Det gör greppet oval när du greppat på grepplindan igen. Dock bygger ett ovalkit en del vilket gör greppet totalt sett tjockare.

Men du får också möjligheten att anpassa greppet på vilken innebandyklubba som helst så som du vill ha det. Lägg en remsa enbart på baksidan och få ett semi-ovalt grepp. Eller kanske kortare bitar enbart för den övre handen för att få bättre kontroll på klubbans placering i din hand.

När du ska lägga på ovalkitet så tar du bort grepplindan på din innebandyklubba först. Passa t ex på att göra bytet i samband med att du ändå byter grepplinda. Eller också tar du av den befintliga grepplinda försiktigt så att du kan återanvända den.
Klistra fast ovalkiten så som du vill ha det. Linda på grepplindan igen. Klart!

Bredd: 20 mm
Färg: Svart
Greppsort: Ovalkit
Längd: 50 cm
Material: Syntet
Tjocklek: 2,5 mm
Vikt: 10 gram/styck