Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Zone Monster målvaktsbyxa vit i gruppen Målvakt / Byxa hos Innebandybutiken.se (1111-42244-R)
Zone Monster målvaktsbyxa vit
Zone

Zone Monster målvaktsbyxa vit

StorlekLXLXSXXL
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1111-42244-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Zone innebandymålvaktsbyxa Monster vit/turkos
Kanske snyggaste målvaktsbyxan på länge från Zone innebandy.

Zone Monster innebandymålvaktsbyxa är en riktigt bra målvaktsbyxa med spännande detaljer.

Zone Monster är sydd av tjockt, starkt vävt tyg i en blandning av polyester och bomull. Syntet ger ett lättare tyg och bomull en skönare känsla.

Monster har ben som är vadderade hela vägen fram. Vadderingen löper från ljumsken och uppåt i en båge över höften. Vadderingen är precis lagom tjock och har ett överdrag av mjukt luddigt tyg på sidan som är mot din hud.

Zone har också testat ett nytt grepp på Monster målvaktsbyxa. Istället för löstagbara höftskydd på insidan är byxan förstärkt med en utanpåliggande extra vaddering, den grå rutan du ser på byxans höft.

På knäet är byxan förstärkt med nylon av cordura-typ. Knäpartiet har ett lagt veck och korta sömmar i sidorna. Det gör att knäet blir förböjt och att du lättare kan få till ett schysst knästående utan att byxan stränar emot.

Längst ner på benet finns en slitförstärkning i kraftig nylon, i grått. Fungerar också som en riktigt snygg detalj på byxan.

På baksidan av byxbenen finns nertill en kort och kraftig dragkedja. Över dragkedjan finns en slejf som stängs med tryckknapp. Slejfen har till uppgift att hålla ihop tyget för att inte sömmarna runt, och själva dragkedjans tänder, ska belast i onödan.

Vid knävecket är det tjocka tyget utbytt med tunn mesh. Det ger bra ventilation och mindre med tyg som korvar sig i ditt knäveck.

Mittenpartiet mellan benen på byxan är ersätt av kraftig ribbad syntettrikå. Det gör att du har full rörelsefrihet att gå ner i spagat (vilket ju alla innebandymålvakter fixar, eller hur).

I midjan har Zone Monster en vadderad linning. Linningen är klädd med mjukt tyg på insidan. Byxan öppnas och stängs med två kardborrestroppar. 

Zone Monster har också ett skärp av nylonband med plastspänne.
Färg:Vit
Material:45% Polyester, 55% Bomull
Passar till:Senior
Passform:Normal
Säsong:2017/2018
Tvättråd:40 grader, använd inte sköljmedel, torktumla inte
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: