Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Zone målvaktsväst Pro i gruppen Målvakt / Skydd / Väst hos Innebandybutiken.se (1111-32852-R)
Zone målvaktsväst Pro
Zone målvaktsväst Pro
Zone målvaktsväst Pro
Zone målvaktsväst Pro
Zone målvaktsväst Pro
Zone målvaktsväst Pro
Zone målvaktsväst Pro
Zone målvaktsväst Pro
Zone målvaktsväst Pro
Zone målvaktsväst Pro
Zone

Zone målvaktsväst Pro

StorlekM/LXL/XXLXS/S
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1111-32852-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Zone målvaktsväst Pro LS
Långärmad innebandymålvaktsväst med bolldödande vaddering

Zone Pro Longsleeve skyddsväst för innebandymålvakten med rebound control, dvs material i skyddsplattorna som minskar risk för schyssta returer.

Zone PRO innebandymålvaktsväst är normal i storleken, även om den ska sitta tajt för bästa passform. Den är sydd av smidig syntettrikå som stretchar på både längen och tvären.

Konstruktionen på ärmen på Zone Pro med lång ärm är lite annorlunda. Västen har som dubbla ärmar. Dels en kort som har insydd mjuk vaddering. Innanför finns en lång ärm som rör sig oberoende av den korta. Ärmen är av samma typ av tyg som resten av västen. I ärmslutet en smal fåll. Över armbågen finns en påsydd skyddsplatta av tunn vaddering.

Under ärmen är sömmen öppen. Det har två syften, dels får du en bättre ventilation i västen, dels så får du en större rörlighet eftersom  det inte finns någon söm som hindrar din arm. Minskar också risken för att du spräcker sömmen i armhålan.

Västen i sig är ganska lång i livet för att  gå ner så att den sitter på plats. Längst ner finns en bred påsydd resår för att ytterligare hålla  skyddsvästen på plats.

På framsidan av Zone PRO finns påsydd skyddsvaddering. Framstycket är i dubbelt tyg och skyddsplattan ligger fastsydd mellan dessa två lager. Runt kanten löper en söm. Det finns också sömmar över själva  vadderingen. Det är för att både hålla den på plats men också för att skapa kanaler så att den lite stumma vadderingen kan böja sig lättare. Mitt på skyddsplattan, på bröstet, en stor Zone Floorball logo tryckt i vitt.

Materialet i skyddsplattan är ganska tungt, har hög densitet och är 8 mm tjockt. Materialet i sig har en bolldödande effekt, vilket innebär att returer inte studsar ut lika lätt. Det  gör också att du har en hög skyddsnivå även med dessa tunna plattor. 

Utanför den bolldödande magplattan finns två vadderingar, en i varje sida. Dessa är av samma tunnare och lättare skum som  vadderingen på ärmen.  Uppe på axeln finns två mindre skyddsvadderingar i samma material.

Halsringen på Zone PRO målvaktsväst är rund och har en stadig lite bredare bandkantning. Framtill är det breda bandet avskuret och ersatt med en smalare band. 

Ryggen på Zone PRO skyddsväst är av samma tyg som resten av västen förutom en lång och 12 cm bred infällning av  tunnare mesh med ganska stora hål. Bättre ventilation och lite mer rörlighet.

Röda tryck av Zones logga och dekorer piffar till.
  


Färg: Svart
Material: 50% Nylon, 50% PU PolyUretan
Passar till: Junior, Senior
Passform: Normal
Tvättråd: 40 grader, använd inte sköljmedel, torktumla inte
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: