Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Zone målvaktsväst Monster2 i gruppen Målvakt / Skydd / Väst hos Innebandybutiken.se (1111-32862-R)
Zone målvaktsväst Monster2
Zone målvaktsväst Monster2
Zone målvaktsväst Monster2
Zone målvaktsväst Monster2
Zone målvaktsväst Monster2
Zone målvaktsväst Monster2
Zone målvaktsväst Monster2
Zone målvaktsväst Monster2
Zone

Zone målvaktsväst Monster2

StorlekXL/XXLXS/S
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1111-32862-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Zone målvaktsväst Monster2
Skyddströja med bolldödande effekt från Zone innebandy.

Zone Monster2 kortärmad skydds t-shirt eller om du vill målvaktsväst. Skyddar dig som är innebandymålvakt främst mot hårda skott.

Zone Monster2 med kort ärm är sydd i smidig t-shirtmodell och är normal i storleken, även om den ska sitta tajt för bästa passform.

Ärmen slutar strax över armbågen och är rakt isydd. Ärmslutet har en vanlig fåll med dubbla sömmar.  På framsidan av ärmen finns en  skyddsvaddering av mjukare skummaterial.  Under ärmen är sömmen öppen. Det har två syften, dels får du en bättre ventilation i västen, dels så får du en större rörlighet eftersom  det inte finns någon söm som hindrar din arm. Minskar också risken för att du spräcker sömmen i armhålan.

Västen i sig är ganska lång i livet för att  gå ner så att den sitter på plats. Längst ner finns en bred påsydd resår för att ytterligare hålla  skyddsvästen på plats.

På framsidan av Zone Monster2 finns påsydd skyddsvaddering. Framstycket är i dubbelt tyg och skyddsplattan ligger fastsydd mellan dessa två lager. Runt kanten löper en söm. Det finns också sömmar över själva  vadderingen. Det är för att både hålla den på plats men också för att skapa kanaler så att den lite stumma vadderingen kan böja sig lättare. Mitt på skyddsplattan, på bröstet, en stor Zone Floorball logo tryckt i vitt.

Materialet i skyddsplattan är ganska tungt, har hög densitet och är 8 mm tjockt. Materialet i sig har en bolldödande effekt, vilket innebär att returer inte studsar ut lika lätt. Det  gör också att du har en hög skyddsnivå även med dessa tunna plattor. 

Utanför den bolldödande magplattan finns två vadderingar, en i varje sida. Dessa är av samma tunnare och lättare skum som  vadderingen på ärmen.  Uppe på axeln finns två mindre skyddsvadderingar i samma material.

Halsringen på Zone Monster2 målvaktsväst är rund och har en stadig lite bredare bandkantning. Framtill är det breda bandet avskuret och ersatt med en smalare band. 

Ryggen på Zone Monster2 skyddsväst är av samma tyg som resten av västen förutom en lång och 12 cm bred infällning av  tunnare mesh med ganska stora hål. Bättre ventilation och lite mer rörlighet.
  
Färg: Svart
Material: 50% Polyester , 50% PU PolyUretan
Passar till: Junior , Senior
Passform: Normal
Storlek: 150/170 , M/L , XL/XXL , XS/S , XXXL
Tvättråd: 40 grader, använd inte sköljmedel, torktumla inte
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: