Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Zone Kompressionstights 2.0 i gruppen Kläder / Byxor och shorts hos Innebandybutiken.se (1111-45081-R)
Zone Kompressionstights 2.0
Zone

Zone Kompressionstights 2.0

StorlekM/LXL
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1111-45081-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Zone kompressionsbyxor med långa ben
Sköna tajts som håller ordning på muskler och blodflöde.

Zone kompressionstights 2.0 är sköna lång byxor av material som ger dig en skönare träningskänsla och en snabbare återhämtning efteråt.

Zones långa kompressionsbyxor är snyggt gjorda i svart och grått tyg som ger dem en lite roligare touch än om de varit enfärgade. Sömmarna på benen är skurna för att följa linjerna i dina stora muskelgrupper och därigenom skapa mera kompression.

Rejält bred resår i midjan gör att tajtsen sitter riktigt skönt. Vanliga fållar med stretchig dubbelsöm i bensluten.

Kompressionskläder använder du för flera syften. Dels känner du bättre hur dina muskler jobbar och kan du utveckla tekniken i dina rörelser för att maxa utfallet. Det här funkar kanske bäst vid löpträning eller styrkepass med koordination.

Dels så gör kompressionskläder att du snabbare får en uppvärmning och blodflöde i musklerna. Det är positivt för att snabbare kommer igång men framförallt för att undvika skador. 

Det tredje skälet till att använda kompressionskläder är att det ökade blodflödet gör att slaggprodukter snabbare och lättare transporteras bort från dina muskeler. Både under själva aktiviteten men också efteråt. Det ger dig en snabbare återhämtning. 
 
Färg: Grå, Svart
Material: 84% Nylon, 16% Spandex
Passform: Tajt
Tvättråd: Tvättas 40 grader, dropptorkning
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: