Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Zone knäskydd Monster i gruppen Målvakt / Skydd / Knäskydd hos Innebandybutiken.se (1111-32958R)
Zone knäskydd Monster
Zone knäskydd Monster
Zone knäskydd Monster
Zone knäskydd Monster
Zone knäskydd Monster
Zone knäskydd Monster
Zone knäskydd Monster
Zone knäskydd Monster
Zone knäskydd Monster
Zone

Zone knäskydd Monster

Storlek150/170M/LXL/XXLXS/S
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1111-32958R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Zone knäskydd Monster
Zone Monster långa knäskydd för innebandymålvakten

Zone Monster knäskydd är Zones mer genomtänkta långa knäskydd för innebandymålvakten. Tajt passform och smarta detaljer.

Zone Monster är sydda av stadig men lite tunnare, hålperforerad neoprene. Hela knäskyddet är är som ett rör. På baksidan av skyddet är dock neoprenet ersatt med tunn stadig och stretchig mesh. Det gör att knäskyddet är lättare att ta av och på men också du får ett skönare klimat. Värme och fukt ventileras ut på baksidan av skyddet.

I överkanten och underkanten finns en fåll men insydd smal resår. Det ger ett stabilt avslut på knäskydden. Både upptill och nertill finns dessutom en 6 cm bred resår. Den drar du åt för att säkra att Zone Monster sitter där de ska. Resåren har en luddig insida som fäster på en påsydd platta, ca 6x10 cm, av kardborre. Det är dock en annan typ av kardborre än vad du vanligtvis ser på knäskydd. Den här har riktigt korta fästnoppor som inte fastar i andra material lika lätt. Vem har inte rykt sönder strumpor och annat med kardborrefästen?

I övre kanten på insidan finns en silikonrand för att ytterligare hjälpa till att hålla knäskyddet på plats. Den del av knäskyddet som är av neoprene har en mjukt luddig yta på insidan. Minskar risken för skav och känns skönare att ha på sig.

Själva skyddsvadderingen är påsydd utanpå skyddet. Vadderingen är rejält tjock, ca 25 mm, på de tjockaste ställena. Paddingen är formpressad med upphöjda partier med lägre kanaler emellan. Det gör att det blir lättare för vadderingen att böja sig och följa ditt knä. I den övre delen finns två sömmar i sidorna på paddingen som gör att knäskyddet får en lätt förböjning. 

På baksidan är två korslagda resårer, 3 cm breda, påsydda. De gör att själva skyddsvadderingen sitter där den ska.

Färg: Svart
Material: 60% SBR (syntetgummi), 20% EVA, 20% Nylon
Passar till: Barn, Junior, Senior
Passform: Tajt
Storlekar: 150/170, M/L, XL/XXL, XS/S
Säsong: 2015/2016
Tvättråd: Tvättas 40 grader, dropptorkning
Zone Monster knäskydd
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: