Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Zone Hyper Hard Vit i gruppen Blad / Zone hos Innebandybutiken.se (1111-31818-R)
Zone Hyper Hard Vit
Zone Hyper Hard Vit
Zone Hyper Hard Vit
Zone Hyper Hard Vit
Zone Hyper Hard Vit
Zone Hyper Hard Vit
Zone Hyper Hard Vit
Zone Hyper Hard Vit
Zone Hyper Hard Vit
Zone

Zone Hyper Hard Vit

Left/RightLeftRight
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1111-31818-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Zone Hyper innebandyblad
Allroundblad från Zone som funkar i de flesta lägen.

Zone Hyper är ett innebandyblad där Zone använt sitt kunnande för att skapa ett riktigt bra blad som funkar till det mesta. Här i hårdare plast, vilket såklart kallas för hard.

Hyper har en rejäl skålning med en tydlig underhook som hjälper dig skopa upp bollen och få lite höjd på dina skott. Hyper är också förhookad och har en schysst böjning från ungefär bladets mitt och fram mot bladspetsen som är fint inböjd. Men inte på något sätt så att det här blir ett zorroblad. 

Både bladspets och häl har ett kort mönster av rillor under bladsargen. Rillor gör att det blir mindre friktion mot golvet när du använder de här delarna på bladet i ditt spel. Den undre bladsargen är dock helt slät på den yta som du mest använder mot underlaget. 

Med Hyper har Zone jobbat med att styva upp. Bladhalsen fortsätter ner i bladet som en bred kil mot nedre bladsargen. Det gör att hälen blir riktigt stabil och kan skicka skottenergin vidare framåt. På backhandsidan är bladsargen lätt utdragen som förstärkning i nederkanten, bladspetsens ovandel och uppe vid bladhalsen. Sådana här tunna förstärkningar gör Hyper mer vridstyvt utan att lägga till alldeles för mycket vikt.

Zone Hyper lovar mycket för dig som gillar att skjuta, kanske framförallt dragskott.

Antal skruv:2
Blad:Zone Hyper
Bladhals innerdiameter:18,5 mm
Färg:Vit
Hårdhet:Hard
Left/Right:Left, Right
Matchgodkänd:Godkänd
Material:PE plast
Release:2014/2015
Skruvinfästning:Bladspets och häl
Skruvspår:Torx
Skålning:10 mm
Vikt:79 gram
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp: