Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Zone Hitech Hood i gruppen Kläder / Tröjor hos Innebandybutiken.se (1111-45194-R)
Zone Hitech Hood
Zone Hitech Hood
Zone

Zone Hitech Hood

StorlekXXL
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1111-45194-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Zone hood Hitech
Snajdig luvtröja för Zone-älskare

Zone Hitech hood är en snygg luvtröja med helt blixtlås fram som går upp en bit på luvan. På insidan finns en bit tyg som lägger sig och döljer blixtlåset. Vilket kanske ger en lite skönare känsla i hooden.

Zone hood Hitech är sydd av ett stadigt tyg i en blandning av bomull och polyester. Bomullen ger den sköna känslan och polyestern ser till att tröjan håller formen och inte krymper.

Hitech är sydd i en lite avsmalnade modell som går ner lite längre över höften. Bakstycket är lätt rundat nertill och lite längre än framstycket. Vilket ger en bättre passform. Nederkanten är kantat med ett tunt svart band.

Luvan är sydd av dubbelt tyg och har en skärning som gör att den går upp lite i halsen om du har dragkedjan helt stängd. Här finns också en lite flärp som du då gömmer själva ryttaren i. Mindre risk att blixtlåsets slut skaver dig under hakan. Luvan har dragsko med ett inträtt snöre som är rundvävt och har påträdda gummiskoningar i ändarna.

Ärmarna har raglanskärning och är ganska långa. De saknar mudd men har en liten bandkantning längst ner. I innersömmen finns ett hål att sticka ut sin tumme i. 

Zone Hitech Hood har två fickor fram, båda med blixtlås.
 
Färg: Grå
Material: 45% Bomull, 55% Polyester
Passform: Normal
Tvättråd: Fintvätt 30 grader, dropptorkas
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: