Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Unihoc U5 Pro LowCut i gruppen Innebandyskor / Herr hos Innebandybutiken.se (1111-27621-R)
Unihoc U5 Pro LowCut
Unihoc U5 Pro LowCut
Unihoc U5 Pro LowCut
Unihoc U5 Pro LowCut
Unihoc U5 Pro LowCut
Unihoc U5 Pro LowCut
Unihoc U5 Pro LowCut
Unihoc U5 Pro LowCut
Unihoc

Unihoc U5 Pro LowCut

Skostorlek364243,54444,54546
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1111-27621-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Unihoc U5 Pro LowCut innebandyskor
Lite mer dämpad och stabil innebandysko från Unihoc.

Unihoc U5 Pro LowCut är en mer dämpad och stabilare indoorsko men som fortfarande behåller den där lätta känslan i steget.

Unihoc U5 Pro LC är gjord för dig som behöver mer dämpning i dina innebandyskor. Framförallt i hälpartiet är mer dämpning tillagd jämfört med Unihocs andra skomodeller.

Yttersulan på U5 Pro Low Cut har en mönstring i form av små infällda, lite tjocka streck. Strecken går på tvären av sulan och att de är just infällda ger en sugande effekt mot underlaget. Och eftersom yttersulan är i princip helt platt, får det bra markkänsla med mycket bra fäste under hela skon.

Hälen har dessutom  ett cirkelmönster som gör det lättare att göra snabba vändningar. Samma typ av cirkel finns också  under framfoten, vid stortåns fästpunkt så att säga. Sulan delas också av två linjer rakt över. Det är sk böjningslinjer.

Ytterkanten på sulan är rak på utsidan av foten, för att förhindra övertrampningar och ge mer kraft i steget vid snabba vändningar. På insidan är sulan istället lätt rundad i kanten, för att göra en böjning av foten enklare.

Innersulan på U5 Pro LC är formad och går att ta ur och ersätta med en annan sula. Sulan i sig har en skön, ganska tjock komfortvaddering för att addera extra dämpning.

Ovandelen av Unihoc U5 Pro är av syntetmesh och helt överdragen med printad plast. Det ger en väldigt stabil överdel som håller i foten och stödjer dig i steget. Där extra stöd eller slityta behövs är plasten tjockare. Den streckade mönstringen på ovandelen är hål i själva plastprinten. De är till för att ventilera skon och ge en skönare komfort på så sätt.

Plösen på Unihoc U5 Pro LowCut är ganska tunn, av mesh och lätt vadderad. En något vadderad plös gör det lättare att få till en komfortabel passform och snörning.

Hälpartiet är formskuret, stabilt och vadderat på insidan för en bra passform och skönare känsla. 
  
Färg: Vit
Passar till: Herr
Säsong: 2020/2021
Unihoc skostorlekar seniorskor
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: