Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Unihoc U4 Goalie Svart i gruppen Innebandyskor / Målvakt hos Innebandybutiken.se (1111-27301-R)
Unihoc U4 Goalie Svart
Unihoc U4 Goalie Svart
Unihoc U4 Goalie Svart
Unihoc U4 Goalie Svart
Unihoc U4 Goalie Svart
Unihoc U4 Goalie Svart
Unihoc U4 Goalie Svart
Unihoc U4 Goalie Svart
Unihoc

Unihoc U4 Goalie Svart

Skostorlek363738394041424344454647
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1111-27301-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Unihoc U4 Goalie målvaktskor
Innebandymålvaktskor U4 Goalie från Unihoc.

Unihoc U4 Goalie är Unihocs specialmodell för innebandymålvakten. Med U4 modellen så uppgraderar Unihoc funktionerna och gör skon dessutom rejält lättare. Det skiljer ca 15 gram mellan föregångaren U3 och U4. Och det är mycket på en sko, vilket såklart påverkar känslan.

Ovandelen är gjord av genomgående lätta material. Mesh för ventilation och skön komfort. För att skapa stabilitet och slityta finns påprintad plast på sidorna. En bra detalj är att snörningen döljs bakom ett skydd. Snörskyddet har på Unihoc U4 fått en liten annan form för att du ska få bättre glid. Snörskyddet fäster du med kardborre på yttersidan av foten. Smart för då blir det inte någon extra bulle som skaver på insidan när du går ut och lägger ner foten.

Yttersulan på U4 Goalie är såklart delad med en framsula och en hälsula. Det gör mellanpartiet flexibelt och låter din fot röra sig med ett naturligt sätt. En delad sula gör också skon något lite lättare. Sulan har ett riktigt bra grepp och är uppdragen något runt framfoten för att ge slitstyrka. Det gör också att du får en bra glideffekt där du kan trycka ifrån med sulan. Framme vid tån är sulan extra säkrad med några stygn av stark tråd.

Ovandelen på framfoten är av kraftig nylon för slitstyrka. Inbyggda dämpningszoner skyddar fotens ovansidan både när du står på knä och mot slag och skott. Kanaler mellan dämpningar gör att du glider lättare med foten. Dämpningarna på Unihoc U4 Goalie har gjorts färre men större. Skillnaden i höjd mellan dämpning och kanal är inte heller så stor som på tidigare modeller. Två extra dämpningar har tillkommit på fotens utsidan.

Ovandelen går också upp över framfoten ganska långt. Plösen är vadderad och högst upp stänger du det sista av skon med en slejf med kardborre. Ovankanten är formskuren för att sitta skön vid fotknölarna och hälsenan. Kanten är såklart stoppad och går på U4 upp lite högre än på U3. 

Baktill på hälen är U4 Goalie förstärkt för att ge hälen stadga men och också skon slitstyrka. Förstärkningen är både med printad plast och med tunn konstmocka.

Färg: Svart
Passar till: Målvakt
Säsong: 2020/2021
Vikt: 268 gram, Storlek 42
Unihoc storlekar målvaktsskor
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: