Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Unihoc U3 Goalie röd i gruppen Innebandyskor / Målvakt hos Innebandybutiken.se (1111-27110-R)
Unihoc U3 Goalie röd
Unihoc U3 Goalie röd
Unihoc U3 Goalie röd
Unihoc U3 Goalie röd
Unihoc U3 Goalie röd
Unihoc U3 Goalie röd
Unihoc U3 Goalie röd
Unihoc U3 Goalie röd
Unihoc

Unihoc U3 Goalie röd

Skostorlek
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1111-27110-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Unihoc U3 Goalie målvaktskor
Innebandymålvaktskor U3 Goalie från Unihoc.

Unihoc U3 Goalie är Unihocs specialmodell för innebandymålvakten. Du känner igen den funktionsmässigt från tidigare säsonger. Det som skiljer är färgen, egenskaper och funktion är likabra som förra innebandysäsongen.

Ovandelen är gjord av genomgående lätta material. Mesh för ventilation och skön komfort. Stabiliserade konstskinn för stöd och följsamhet. En bra detalj är att snörningen döljs bakom ett skydd. Ger bättre glid och mindre risk för snören som stör i spelet. Snörskyddet fäster du med kardborre på yttersidan av foten. Smart för då blir det inte någon extra bulle som skaver på insidan när du går ut och lägger ner foten.

Yttersulan på U3 Goalie är såklart delad med en framsula och en hälsula. Det gör mellanpartiet flexibelt och låter din fot röra sig med ett naturligt sätt. En delad sula gör också skon något lite lättare. Sulan har ett riktigt bra grepp och är uppdragen något runt framfoten för att ge slitstyrka. Det gör också att du får en bra glideffekt där du kan trycka ifrån med sulan.

Ovandelen på framfoten är av kraftig nylon för slitstyrka. Inbyggda dämpningszoner skyddar fotens ovansidan både när du står på knä och mot slag och skott. Kanaler mellan dämpningar gör att du glider lättare med foten. 

Ovandelen går också upp över framfoten ganska långt. Plösen är vadderad och högst upp stänger du det sista av skon med en slejf med kardborre. Ovankanten är formskuren för att sitta skön vid fotknölarna och hälsenan. Kanten är såklart stoppad. 

Baktill på hälen är U3 Goalie förstärkt för att ge hälen stadga men och också skon slitstyrka. 
Färg: Röd
Säsong: 2017/2018
Vikt: 277 gram,Storlek 43
Unihoc storlekar målvaktsskor
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: