Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Unihoc U3 Elite i gruppen Outlet / Skor hos Innebandybutiken.se (1111-27010-R)
Unihoc U3 Elite
Unihoc U3 Elite
Unihoc U3 Elite
Unihoc U3 Elite
Unihoc U3 Elite
Unihoc U3 Elite
Unihoc U3 Elite
Unihoc U3 Elite
Unihoc

Unihoc U3 Elite

Skostorlek
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1111-27010-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Unihoc U3 Elite innebandyskor
Lätt och stabil innebandysko.

Unihoc U3 Elite är Unihocs tredje säsong med innebandyskor och bygger på ny produktionsteknik för att få en riktigt bra sko.

Hela ovandelen på U3 Elite är av microfibermesh. Det gör skon både lätt och luftig. För att stärka upp och skapa slityta och stadga har Unihoc använt hotmelt-teknik. Det innebär att på meshen printas ut ett lager med tunn plast direkt på meshen.

Utöver printen finns påsydda förstärkningar över tån, sidorna och hälkappan. De ger ytterligare slitstyrka på precis de ställen där en innebandysko utsätts för flest påfrestningar. Förstärkningarna på sidorna har till uppgift att, tillsammans med snörningen, hålla din fot på plats.

Yttersulan är av Unihocs SupTraction som är namnet på både själva yttergummit och hela mellansulan. SupTraction är en teknik för att ge dig bra fäste och bra dämpning samtidigt som du får stöd i alla snabba vändningar som är innebandy. 

Mellansulan är uppbyggd av vågformade pelare som tar upp stötar och ger dämpning. I mellanpartiet mellan framfot och häl finns en stabiliserande brygga.

Hälpartiet har en skön vaddering, är uppdragen lite över hälsenan och är förstärkt för att sitta bra. 

Innersulan är anatomiskt formad och av lättviktmaterial. Innersulan går givetvis att ta ur och ersätta med en egen sula om du vill det. Den är dock skönt dämpad.

Plösen är av mesh och ganska tunn med lätt dämpning. 

Färg: Gul
Säsong: 2017/2018
Vikt: 323 gram, storlek 41,5
Unihoc skostorlekar seniorskor
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: