Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Unihoc Toolbag OXYGEN i gruppen Väskor / Toolbag hos Innebandybutiken.se (1111-14050)
Unihoc Toolbag OXYGEN
Unihoc Toolbag OXYGEN
Unihoc

Unihoc Toolbag OXYGEN

599 kr
Antal: 

Litet namntryck+50 kr
Små siffror eller Initialer+40 kr
Leveranstid:
Artnr:
1111-14050
Info: Ge ditt omdöme
Unihoc Toolbag Oxygen SR
Smart väska för förvaring av alla innebandyprylar. 

Unihoc toolbag Oxygen är sydd av kraftigt nylonväv. Svart tyg runt om utom på övre långsidan där tyget är mörkgrått och lätt melerat.

Oxygen toolbagen består av ett stort fack där du har alla dina innebandyprylar. Längs ena långsidan finns tre nätfickor där du kan lägga t ex plånbok, mobil och schampoo. Hela väskan har ett lysande grönt foder och lätt vadderade sidor för att hålla formen.

Längs ena långsidan hittar du också ett stort fack med blixtlås hela vägen. Facket består av en enda stor ficka. På andra långsidan finns en mindre ficka mitt på, också den med blixtlås. 

Väskan ha dubbla bärhandtag av grönt nylonband. Banden är dubbelvikta och ihopsydda mitt på för att kännas skönare i handen när du bär väskan. Toolbag Oxygen har också en axelrem. Axelremmen är fastsatt med svarta metallspännen och är enkelt att ta bort om du vill. Längden är reglerbar och mitt på finns en vaddering avlastning för axeln.

I båda kortändarna finns ett bärhandtag av samma sorts gröna nylonband som de andra bärremmarna. Handtag i kortänden gör det lättare att lasta i och ur toolbagen ur bagaget på bilen eller i bagageluckorna i en buss.

Det här är en toolbag som också funkar som förvaring för bara klubbor också. Du får då plats med minst 20 innebandyklubbor. 

Färg: Svart
Material: 100% Syntet
Mått: Djup 19 cm, Höjd 27 cm, Längd 124 cm
Skaftlängd: 100 cm, 101 cm, 102 cm, 103 cm, 104 cm, 92 cm, 95 cm, 96 cm, 98 cm
Volym: 75 Liter