Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Unihoc målvaktsväst Rebound LS i gruppen Målvakt / Skydd / Väst hos Innebandybutiken.se (1111-22682-R)
Unihoc målvaktsväst Rebound LS
Unihoc målvaktsväst Rebound LS
Unihoc målvaktsväst Rebound LS
Unihoc målvaktsväst Rebound LS
Unihoc målvaktsväst Rebound LS
Unihoc målvaktsväst Rebound LS
Unihoc målvaktsväst Rebound LS
Unihoc målvaktsväst Rebound LS
Unihoc

Unihoc målvaktsväst Rebound LS

StorlekM/LXL/XXLXS/SXXXL
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1111-22682-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Unihoc målvaktsväst Rebound långärmad.
Bolldödande innebandymålvaktsväst med långa ärmar

Unihoc målvaktsväst Rebound CTRL med lång ärm är normal i storleken, även om den ska sitta tajt för bästa passform. 

Konstruktionen på ärmen på Rebound med lång ärm är lite annorlunda. Västen har som dubbla ärmar. Dels en kort som har insydd mjuk vaddering. Innanför finns en lång ärm som rör sig oberoende av den korta. Ärmen är av samma typ av tyg som resten av västen. I ärmslutet en smal fåll. Över armbågen finns en påsydd skyddsplatta av tunn vaddering.

Västen i sig är ganska lång i livet för att  gå ner så att den sitter på plats. Längst ner finns en bred påsydd resår för att ytterligare hålla  skyddsvästen på plats.

På framsidan av Unihoc Flow Rebound ctrl finns påsydd skyddsvaddering. Framstycket är i dubbelt tyg och skyddsplattan ligger fastsydd mellan dessa två lager. Runt kanten löper en söm i orange. Det finns också sömmar i orange över själva  vadderingen. Det är för att både hålla den på plats men också för att skapa kanaler så att den lite stumma vadderingen kan böja sig lättare. 

Materialet i skyddsplattan är ganska tungt, har hög densitet och är 8 mm tjockt. Materialet i sig har en bolldödande effekt, därav namnet Rebound ctrl. Det  gör också att du har en hög skyddsnivå även med dessa tunna plattor. 

Utanför den bolldödande magplattan finns två vadderingar, en i varje sida. Dessa är av samma tunnare och lättare skum som  vadderingen på ärmen.  Uppe på axeln finns två mindre skyddsvadderingar i samma material.

Halsringen på Unihoc Flow målvaktsväst Rebound ctrl är rund och har en stadig lite bredare bandkantning. Framtill är det breda bandet avskuret och ersatt med en smalare band. 

Ryggen på Flow Rebound CTRL är av samma tyg som resten av västen förutom en lång och 12 cm bred infällning av  tunnare mesh med ganska stora hål. Bättre ventilation och lite mer rörlighet.


  
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: