Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Unihoc målvaktshjälm Shield orange i gruppen Målvakt / Hjälm hos Innebandybutiken.se (1111-12551)
Unihoc målvaktshjälm Shield orange
Unihoc

Unihoc målvaktshjälm Shield orange

699 kr
Antal: 
Leveranstid:
Artnr:
1111-12551
Info: Ge ditt omdöme
Unihoc Shield innebandyhjälm
Enklare men ändå superfin innebandymålvaktshjälm Shield från Unihoc.

Målvaktshjälm Shield från Unihoc är en hjälm i lite enklare utförande. Storleksmässigt passar den utmärkt till de yngre innebandymålvakterna. Men den funkar minst lika bra till seniorer som vill ha en enklare, lättare och billigare hjälm.

Unihoc Shield matchar Unihocs målvaktskläder i serien Shield utmärkt. Både vad det gäller pris men framförallt designmässigt.

Shield är lackad i matt gult. Unihocs badge är pålagd som dekoration på sidorna och Unihocs Badge-märke i pannan. Alla dekordetaljer på hjälmen är svarta och matta de med.

Gallret på Unihoc Shield är ett traditionellt rutmönstrat galler i metall. Gallret är lackat i svart och har en blank yta. Ribborna har en diameter på 3 mm. Gallret är fäst med skruv och clips i metall på sex punkter i hjälmen. Fyra fästpunkter i underkanten och en i var sida i överkanten. 

Shield har tolv ventilationshål av olika storlekar strategiskt placerade över hjälmen för att skapa luftcirkulation. De fyra ventilationshålen framme i hakpartiet är täckta med ett dekorativt integrerat galler i plast.

Unihoc Shield har en fastlimmad inredning i 6 mm tjock neoprene. Hakstödet i hjälmen är också fast och helintegrerat med inredningen. Det går alltså inte att ta bort hakstödet. 

Bakplattan är lackad i matt vit lack. Den är uppfäst med 2 cm breda resårremmar som går att reglera. Du justerar alltså enkelt Shield utifrån din egen huvudstorlek.
Accessoarer: Inga
Färg: Orange
Galler: Classic
Matchgodkänd: Godkänd
Material: ABS komposit
Passar till: Barn, Junior
Storlekar: Junior
Säsong: 2019/2020
Tjocklek: Skal 3,5 mm, gallerribbor 3 mm
Vikt: 576 gram