Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Unihoc målvaktshjälm Keeper 44 svart/vit i gruppen Målvakt / Hjälm hos Innebandybutiken.se (1111-12591)
Unihoc målvaktshjälm Keeper 44 svart/vit
Unihoc målvaktshjälm Keeper 44 svart/vit
Unihoc målvaktshjälm Keeper 44 svart/vit
Unihoc målvaktshjälm Keeper 44 svart/vit
Unihoc målvaktshjälm Keeper 44 svart/vit
Unihoc målvaktshjälm Keeper 44 svart/vit
Unihoc målvaktshjälm Keeper 44 svart/vit
Unihoc

Unihoc målvaktshjälm Keeper 44 svart/vit

1199 kr
Antal: 
Leveranstid:
Artnr:
1111-12591
Info: Ge ditt omdöme
Unihoc målvaktshjälm Feather 44
Innebandymålvaktshjälm från Unihoc Innebandy

Unihoc Feather 44 är en innebandymålvaktshjälm för i första hand senior. Funkar också bra till äldre juniorer eller barn som är lite större.

Feather 44 har ett skal som är delvis format med åsar och dalar. Ett lite "buckligt" skal gör att bollreturer blir mer oförutsägbara. Vart bollen kommer studsa efter en direktträff på hjälmen blir inte självklart.

Själva hjälmen har sju stycken ventilationshål. Två vid hakpartiet och tre stycken uppe på hjässan. Du hittar också ett hål vid varje tinning. Dessa hål gör också att du lättare hör trots att du har hjälm. Alla hålen har ett finmaskigt nät fäst på insidan. Det ger en snyggare finish.

Gallret på Feather 44 är ett klassisk rutmönstrat galler. Gallret är lackat svart och metall. Ribborna är 3 mm tjocka. Gallret är fäst på sex ställen. Två skruvar vid hakan, två i pannan och en på varje sida vid tinningen. Ett svart galler försvinner lättare ur synfältet, märkligt men sant.

Bakplattan är lös och upphängd i resårremmar på fem punkter. Remmarna är av resår, 3 cm bred. Remmarna har Unihocs logga invävd. Remmarna går från bakplattan genom avlånga hål i hjälmskalet och vidare till fästpunkterna i skalet. Fästningen är med tryckknappar som är skruvade i hjälmen. Du kan reglera längden på varje rem. På så sätt ställer du in passform och storlek på just din hjälm.

Inredningen i Unihoc Feather 44 är av en två-lagers skum. Dels en lite hårdare ljusgrå, dels en lite mjukare mörkgrå. Tjockleken på respektive lager är lite olika i de olika inredningsdelarna. Allt för att ge bästa känsla och passform. Den sida av inredningen som hamnar mot ditt huvud, är klädd med ett mjukt syntettyg.

Inredningen är fäst med kardborre och kan plockas ur. Du kan ta ur inredningen och tvätta den försiktigt för hand med tvål och vatten. Inredningen finns om lös reservdel.

Unihoc Feather 44 har en lös hakkopp upphängd i en nylonrem. Remmen är fäst med skruvar och har flera hål så att längden kan ändras. Det innebär att du också ta plocka bort hakkoppen helt.
Accessoarer: Inga
Färg: Svart, Vit
Galler: Classic
Matchgodkänd: Godkänd
Material: ABS komposit
Passar till: Senior
Storlekar: Senior
Säsong: 2020/2021
Tjocklek: Skal 3 mm, gallerribbor 3 mm
Vikt: 713 gram