Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Unihoc kompressionstights i gruppen Kläder / Byxor och shorts hos Innebandybutiken.se (1111-25014-R)
Unihoc kompressionstights
Unihoc

Unihoc kompressionstights

StorlekM/LXLXS/S
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1111-25014-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Kompressionstights Unihoc
Långa tajts för snabbare åthämtning och känsla.

Unihoc kompressionstajs är långa åtsmitande byxor som passar till uppvärmning och löpträningen.

Kompressionstights från Unihoc är såklart riktigt tajta i modellen. Kanal med lite bredare resår i midjan. Vanliga sömmar i bensluten.

Unihocs kompressionstajs är sydda med en förskjuten sidsöm. Det gör att du får mer tryck på dina stora muskelgrupper på framsidan av låren och baksidan av smalbenen.

Tajtsen är såklart tajta i modellen för att ge den tryck på musklerna som behövs för att hjälpa till att skapa det tryck i blodkärlen som är en del av själva poängen med kompressionskläder.

Kompression gör att du lättare känner hur dina muskler jobbar och då har då möjligheten att utveckla din rörelseteknik. Men i innebandy är det nog framförallt den förbättrade blodcirkulationen som är grejen. Och här får du två effekter. I början av träningen gör kompressionen att du blir varm snabbare, vilket såklart gör att du undviker skador och minskar risken för förvärrning av de du redan har. Under träningen och efteråt så hjälper kompression till med att förse musklerna med nytt syresatt blod och samtidigt transportera bort slagprodukter. Det gör att du kan prestera bättre under träningen och återhämta dig snabbare efteråt.

  
Färg: Svart
Material: 84% Nylon, 16% Spandex
Passform: Tajt
Tvättråd: Tvättas 40 grader, ej torktumling
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: