Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Unihoc Hydro grip vit innebandygrepplinda
Unihoc grepplinda Hydro grip vit
Unihoc

Unihoc grepplinda Hydro grip vit

179 kr
Antal: 
Leveranstid:
Artnr:
1111-14372
Info: Ge ditt omdöme

Unihoc Grepplinda Hydro grip vit
Perforerad grip för en skönare känsla

Unihoc Hydro Grip är en högklassig grepplinda med rejäl perforering.

Perforeringen finns över hela ytan och består av fyra parallella rader med ganska stora hål. Meningen med en perforering är två. Dels försvinner fukt från dina händer (läs: handsvett!) ner i hålen och lindan håller sig torrare = bättre grepp. Dels så gör hål att det blir en lätt sugan effekt där din hand sugs fast = bättre grepp.

Unihoc Hydro har en riktigt klibbig yta som ger ett fast grepp.

Kanterna på Unihoc Hydro är lite tunnare för att lindan ska bli slät som möjligt när du greppar på den och lägger kanterna omlott.

På några ställen är perforeringen avbruten och lindan är slät. Här är texten Hydro Grip stansad i relief som en snygg dekor.

På baksidan har Unihoc Hydro en väldigt tunn skumfolie, den är snarare som en lätt filtaktig yta. Syftet är att ge en lätt stötupptagande förmåga, men nånstans måste ju fukten som Hydro suger upp också ta vägen.

Unihoc Hydro har en tunn klistertejp på baksidan för enklare applicering på din innebandyklubba. Dra av skyddstejpen försiktigt bara så inte klistret följer med.

Hydro är traditionellt snedskuren i båda ändar för snyggare, rakt avslut och framförallt en bra och mindre knölig början.

Förseglingstejp finns med i förpackningen.Bredd:28 mm
Färg:Vit
Greppsort:Vanlig
Grepptyp:Perforerad
Längd:210 cm
Material:Syntet
Tjocklek:1,8 mm
Vikt:37 gram