Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Unihoc Feather Light svart innebandy grepplinda
Unihoc grepplinda Feather light svart
Unihoc

Unihoc grepplinda Feather light svart

149 kr
Antal: 
Leveranstid:
Artnr:
1111-14355
Info: Ge ditt omdöme

Unihoc Feather Light grepplinda
Unihoc grip feather light - lättviktslindan.

Med grepplindan Feather Light har Unihoc gjort en fokusering på den vikt grepplindan lägger på innebandyklubbor. Unihoc Feather Light väger bara hälften av en vanligt grepplinda.

Unihoc Feather Light är en av Unihocs topplindor. Den är slät och mellanklibbig. 

På lindan finns ett mönster med fjädrar i relief. Som ytterligare dekoration finns Unihocs logga och texten Feather Light i avvikande färg. Runt texten finns en reliefstansning som lägger till ytterligare snygghet till Unihoc Feather Light grip.

Det kanske kan kännas som lite överkurs att kapa gram på en grepplinda. Men tillsammans med ett lättare blad och lättare skaft får du en helhet där varje gram spelar roll för din spelupplevelse.

Unihoc Feather Light har som de flesta andra grip tunnare kanter. Det är för att det inte ska bildas åsar när du lägger grippen omlott på din innebandyklubba. 

Baksidan av Feather Light har en jättetunn foam för att få en lite mjukare känsla. Lindan är också försedd med en tunn klisterremsa.

Unihoc Feather Light är snedskuren i båda ändrarna för att få till en bättre början och slut på din greppning. Förseglingstejp följer med.

Bredd: 28 mm
Färg: Svart
Greppsort: Vanlig
Grepptyp: Mönster i relief
Längd: 209 cm
Material: Syntet
Tjocklek: 1,8 mm
Vikt: 25 gram