Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Unihoc Glasögon Energy JR turkos i gruppen Accessoarer / Glasögon hos Innebandybutiken.se (1111-24435)
Unihoc Glasögon Energy JR turkos
Unihoc

Unihoc Glasögon Energy JR turkos

299 kr / 179 kr
Antal: 
Leveranstid:
Artnr:
1111-24435
Info: Ge ditt omdöme
Unihoc innebandyglasögon Energy
Smidiga innebandyglasögon i nätt modell.

Unihoc Energy skyddsglasögon för innebandy med lite nättare båge och bra passform. Både båge och skalmar är smalare än på Unihocs andra glasögonmodeller.

Unihoc Energy har en halv båge, dvs linserna har ingen båge i nederkanten som stör och skymmer. Bågen är hård plast böjd för att följa ditt huvuds form. På mitten går bågen ner för att ta stöd på din näsa. På insidan sitter en näsdel i gummi monterad med två skruv. 

Linsen på Unihoc Energyär klar och gjord av polykarbonat som är en form av okrossbar plast som ofta används i flygplansfönster. 

Skalmarna är ca 12 cm långa och också de i hårdplast. På insidan finns en infällning längst bak av gummi för att glasögonen ska sitta skönare och bättre. 

Unihoc Energy har en nackrem förmonterat. Nackremmen är 1 cm bred, av resår och har Unihocs logga invävd. Remmen går att ta bort. Du kan också justera längden på det med ett spänne.

Unihoc Energy är CE märkta enligt EUs regler för personlig skyddsutrustning. De är också typgodkända av SP, Statens Provningsanstalt, på uppdrag av IFF, International Floorball Federation. 

Glasögonen levereras i en hård förpackning som fungerar som skyddsfodral när de inte används.


Färg: Blå
Innehåll: Glasögon, nackrem, fodral
Matchgodkänd: Godkänd
Material: Plast, okrossbara linser i polykarbonat
Passar till: Junior
Storlekar: Junior