Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Unihoc Computer bag OXYGEN  i gruppen Väskor / Övriga väskor hos Innebandybutiken.se (1111-14044)
Unihoc Computer bag OXYGEN
Unihoc

Unihoc Computer bag OXYGEN

599 kr
Antal: 
Leveranstid:
Artnr:
1111-14044
Info: Ge ditt omdöme
Dator- eller coachväska Oxygen från Unihoc
Perfekt väska för dig som är ledare i innebandy eller bara vill ha en snygg datorväska från ditt favvo innebandymärke!

Unihoc datorväska Oxygen matchar Unihocs alla andra väskor i just Oxygen serien. Hela väskan är full av fack och förvaring, perfekt för dig som är ledare, coach eller domare i innebandy.

Väskan består av två större fack med generösa blixtlås. Båda dessa fack har mindre fack inuti sig som passar jättebra för en laptop eller surfplatta.

Utanpå väskan finns ett lite mindre påsytt fack med blixtlås som i sin tur har en ficka med blixtlås. Inuti det påsydda facket finns fullt med små fickar och hållare för pennor, nycklar, mobiler, visitkort, domarkort eller vad du vill. Det finns tom ytterligare ett fack med blixtlås. 

Unihoc Oxygen Coachväska har två stycken bärhandtag som är klädda med fuskskinn mitt på för att vara bekvämare att bära. Dessutom har du en reglerbar och avtagbar axelrem med vadderad avlastning som går att flytta.

I ena sidan finns en nätficka med resårkant som är tänkt för vattenflaska. Baktill har du ett fäste för att kunna hänga väskan över draghandtaget på en resväska eller Unihocs stora sportväska Oxygen med hjul.


Hela väskan kaxigt fodrad med lysande grönt foder.
Färg: Svart
Material: 100% Syntet
Mått: Djup 20 cm, Höjd 31 cm, Längd 40 cm