Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Tidtagarur
Tidtagarur
Tidtagarur
Sportdoc

Tidtagarur

149 kr
Antal: 
Leveranstid:
Artnr:
1151-38020B
Info: Ge ditt omdöme

Tidtagarur Sport
Håll koll på dina innebandyspelare och bytena med ett digitalt stoppur!

Digitalt tidtagarur Sport från Sportquip i svart plast. Ergonomiskt utformad på så sätt att det är lite kantigt i ett vågmönster. Det gör att det är lätt att få ett bra grepp om sportklockan när du har den i handen. Ingen tvål som glider iväg och tappas här inte!

Svart nylonrem att hänga om halsen eller vira om handleden. Remmen är av vanligt lagomt tjockt syntetsnöre, a la skosnöre. Knut i änden gör att du lätt kan knyta upp och korta av den om du vill.

Funktioner i stopuret är givetvis tidtagning med 1/100 sekunds precision. Klockan visar också datum, tid i 12 eller 24 timmars format samt vilken veckodag det är. Inbyggt alarm med snooze funktion. Högtalaren för ljudfunktionerna sitter på baksidan av uret.

Alla funktioner och inställningar hanteras enkelt med bara tre knappar i grått. Här väljer du inställningar med knappen Mode. Knappen Start/Stopp sätter igång vald funktion och stoppar densamma. Knappen Split/Reset visar varvtid och nollställer för en ny tidtagning.

På baksidan är det digitala sporturet ihopskruvat med tre små skruvar. Det är också de som du skruvar ur för att byta batteriet.


 

Färg: Svart
Material: Plast
Vikt: 40 gram