Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Salming Slide 5 i gruppen Innebandyskor / Målvakt hos Innebandybutiken.se (1099-1238084W-R)
Salming Slide 5
Salming Slide 5
Salming Slide 5
Salming Slide 5
Salming Slide 5
Salming Slide 5
Salming Slide 5
Salming Slide 5
Salming

Salming Slide 5

Skostorlek3738404344
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1099-1238084W-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Salming Slide 5 innebandymålvaktsskor
Specialskorna för dig som är innebandymålvakt

Salming Slide 5 målvaktsskor är den femte uppdaterade varianten från Salming sedan de släppte världens första specialsko för innebandymålvakter.

Slide har en delad sula för att göra hela skon mer flexibel och rörlig. Din fots främre och bakre del kan röra sig fritt från varandra. Sulan är lite uppdragen runt kanterna för att ge dig fäste och motstånd när du vinklar ut foten. Framme i tån och bak vid hälen, är infästningen av sulan förstärkt med en söm. Mellan bakre och främre sula finns ett parti av konstmocka.

Ovansidan av Slide är av är av kraftig, slitstark polyester på de partier som du använder för att glida på. Framfoten har vaddering med kanaler. Du får både skydd mot slag, skott, tramp men också skydd mot själva golvet när du glider med ovansidan av foten mot det. Kanalerna gör att friktionen blir mindre. 

Delar av ovansidan består av mesh vilket ger bra skokomfort med ventilation. Slide har också förstärkningar av syntetgummi och syntetmocka. Det gör att ovandelen håller ihop runt din fot på ett bra sätt.

Snörningen är assymetrisk för att inte klämma. Plösen är vadderad och av ventilerande mesh. Över snörningen har Salming lagt till en flik som fungerar som överdrag över snörningen. Den gör att skosnörena inte är i vägen. Du får också en slätare yta som blir enklare att glida på. Fliken fäster du med kardborre på skons yttersida.

Runt fotleden är skon skuren på ett väldigt speciellt sätt. På insidan av foten går sidan upp för att skydda fotknölen. Dessutom extra vaddering som ger komfort. På utsidan finns istället en utskuren del för att fotknölen och foten inte ska hämmas i sin rörelse. Bakkappan går också ner baktill vid hälsenan för att inte belasta i onödan.

Innersula av EVA som går att ta ur. 
Färg: Vit
Passar till: Målvakt
Säsong: 2018/2019
Vikt: 270 gram
Salming innebandymålvaktsskor storlekar
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: