Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Salming Viper 5 W i gruppen Innebandyskor / Dam hos Innebandybutiken.se (1099-1239075W-R)
Salming Viper 5 W
Salming Viper 5 W
Salming Viper 5 W
Salming Viper 5 W
Salming Viper 5 W
Salming Viper 5 W
Salming Viper 5 W
Salming Viper 5 W
Salming

Salming Viper 5 W

Skostorlek36 38
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1099-1239075W-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Salming Viper 5 W
Innebandysko från Salming Innebandy, snabb som en orm.

Salming Viper 5 är en lätt och smidig innebandysko som ändå är både dämpad och stadig.

Här i dammodellen som innebär att lästen är något smalare än den är på herrskon.

Ovandelen är helt nyutvecklad och uppdaterad, kallad ViperSKIN. Den består av tre lager material som fogats samman för att skapa en stadig och slitstark överdel. 

Närmast foten finns ett lager med mesh som ger en behaglig känsla och gör skon luftigare.

Ytterst hittar du en plastliknande yta av TPU. TPU är en termoplast som är rörlig och flexibel men ändå slitstark. Det här lagret gör att skon håller ihop på ett bra sätt och stödjer din fot.

Mellan de två lagren finns mikrofiber som förstärker och lägger till stadga på rätt ställen.

Hälen är uppstärkt med Salmings ErgoHeelCup. Den gör att skon sitter bra hela tiden och hälpartiet blir stabilt i förhållande till resten av skon.

Innersulan är ergonomiskt utformad och går att plocka ur och ersätta med egen sula om du vill. Sulan är EVA-dämpad och har en anti-bakteriell egenskap.

Mellansulan är dämpad med RunLite EVA som är en lätt form av dämpning. Viper 5 har också en väldigt låg drop. Det betyder att lutning från häl till tå är lägre än på mer dämpade skor. Det blir såklart på bekostnad av en del dämpning, framförallt i framfoten. Men det ger också en snabbare sko med en mer marknära känsla i steget.

Yttersulan på Viper 5 är en gummisula med utmärkt fäste. Under framfoten hittar du en diagonallinje, Salming sk T.G.S. 62/75o. Det betyder att sulan tillåter foten att röra sig i sin naturliga böjningslinje. 

Kanterna på yttersulan är formade med ditt bästa för ögonen. På yttersidan är avslutet rakt och bildar en stadig kant, LMS+, som gör att risken att vricka foten utåt minskar. 

På insidan är sulan istället jämt rundad, Salming kallar det RollBar. Rundningen tillåter istället här att du får ett bättre frånskjut i steget men också att det är lättare att vinkla ner foten och täcka skott.

Mellan framfoten och hälen finns Salmings stabiliserande brygga, LMS, Lateral Movement Stabilizer. Den har till uppgift att stödja upp foten vid snabba vändningar och stopp.

Plösen är ganska tjock, av mesh och stoppad för en skönare känsla och komfort.

  
Färg: Vit
Säsong: 2019/2020
Salming skostorlekar Dam
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: