Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Salming Viper 4 i gruppen Outlet / Skor hos Innebandybutiken.se (1099-1237071Y-R)
Salming Viper 4
Salming Viper 4
Salming Viper 4
Salming Viper 4
Salming Viper 4
Salming Viper 4
Salming Viper 4
Salming Viper 4
Salming

Salming Viper 4

Skostorlek
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1099-1237071Y-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Salming Viper 4
Lättviktsskor för innebandyherrar.

Salming Viper 4 i herrmodell. Lätt innebandysko med härligt närkontakt med underlaget och sula med utmärkt grepp.

Ovandelen är av dubbla lager med mesh. Mellan de två lagren ser du det stabiliserande ExoSkeleton som breda linjer. Dessa löper upp till snörhålen och gör hela skon mer stabil när du snör åt. Mesh borgar för en lätt sko och bra ventilation. Dock inte så slitstarkt. Skon är därför förstärkt över tån med syntetskinn. På insidan ytterligare förstärkt med ytterligare ett lager slityta. 

Hälen är uppstärkt med Salmings ErgoHeelCup. Den gör att skon sitter bra hela tiden och hälpartiet blir stabilt i förhållande till resten av skon.

Innersulan är ergonomiskt utformad och går att plocka ur och ersätta med egen sula om du vill. Sulan är EVA-dämpad och har en anti-bakteriell egenskap.

Mellansulan är dämpad med RunLite EVA som är en lätt form av dämpning. Viper 4 har också en väldigt låg drop. Det betyder att lutning från häl till tå är lägre än på mer dämpade skor. Det blir såklart på bekostnad av en del dämpning, framförallt i framfoten. Men det ger också en snabbare sko med en mer marknära känsla i steget.

Yttersulan på Viper är en gummisula med utmärkt fäste. Under framfoten hittar du en diagonallinje, Salming sk T.G.S. 62/75o. Det betyder att sulan tillåter foten att röra sig i sin naturliga böjningslinje. Kanterna på yttersulan är formade med ditt bästa för ögonen. På yttersidan är avslutet rakt och bildar en stadig kant som gör att risken att vricka foten utåt minskar. På insidan är sulan istället jämt rundad, Salming kallar det RollBar. Rundningen tillåter istället här att du får ett bättre frånskjut i steget men också att det är lättare att vinkla ner foten och täcka skott.
Färg:Gul
Säsong:2017/2018
Vikt:324 gram
Salming storlekstabell innebandyskor Herr
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: