Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Salming Pro Tour Toolbag svart i gruppen Väskor / Toolbag hos Innebandybutiken.se (1099-1156822010)
Salming Pro Tour Toolbag svart
Salming

Salming Pro Tour Toolbag svart

749 kr / 499 kr
Artnr:
1099-1156822010
Info: Ge ditt omdöme
Salming toolbag Pro Tour
Supersnygg toolbag till bra pris

Salming Pro Tour Toolbag med två separata fack för innebandyklubbor och kläder. Praktiskt och bra att slippa blanda i en enda röra.

Salming  ProTour toolbag bär du smidigt i de två vadderade remmarna som även går att använda för att bära den på ryggen som en ryggsäck. Här behövs inte en massa olika remmar och handtag utan de två som finns funkar till alla funktioner. Du kan justera längden på dem precis som på en ryggsäck.

Ryggsäcksremmarna kan du justera åt båda hållen. Eftersom de sitter lite åt ena änden på toolbagen få så får du en olika lång "ryggsäck". Åt ena håller kommer ryggsäcken gå ner mot dina ben och inte stick upp över ditt huvud så mycket. Åt ändra håller kommer merparten av toolbagen finns över din rygg och upp över ditt huvud. Och vad är vitsen med det då, ja det blir ju ganska enkelt att cykla med den är bagen på ryggen t ex.

Undersidan på Salming tour toolbag har 5 st plastfötter så att väskan inte behöver stå direkt på marken.

Invändigt i de 2 stora facken finns det i den du ska ha kläder och grejer i 3 nätfack längs långsidan. I facket klubborna ska vara i finns ett blixlåsförsett lite större fack.

Facket för klubbor är fodrat med ett blankt reflekterande foder som skyddar dina klubbor från temperaturförändringar. Funkar lite som en kylväska men ska ju inte kyla ner klubborna utan snarare skydda dem från vinterkyla till och från träningen.

På ena långsidan finns ett blixtlåsfack som sträcker sig över hela sidan. Det har dock en kortare öppning över halva toolbagen så du kan inte öppna hela sidan.
Färg: Svart
Material: Syntet
Mått: Längd:128 cm Bredd:21 cm Höjd:26 cm
Volym: 70 liter