Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Salming Phoenix Målvaktsbyxa SR Lillån i gruppen Klubbshop / Lillån IBK hos Innebandybutiken.se (1099-1146418W-1790)
Salming Phoenix Målvaktsbyxa SR Lillån
Salming

Salming Phoenix Målvaktsbyxa SR Lillån

1499 kr
space
Antal:

Leveranstid:
Artnr:
1099-1146418W-1790
Info: Ge ditt omdöme
Salming Phoenix innebandymålvaktsbyxa SR
Fina målvaktsbyxor i Salmings Phoenix målvaktsserie

Utvalda målvaktsbyxor för Lillån IBK

Salming målvaktsbyxor Phoenix är bra byxor för dig som är innebandymålvakt. Mycket funktion och fin design. 


Phoenix målvaktsbyxor är sydda av kraftig slitstarkt nylontyg med lätt glansig yta som ger ett bra glid. Tyget i sig gör byxorna lite stela och håller ut benen. Det innebär att du täcker mer av målet, men det gör ju inte så mycket. Självklart är inte tyget så stelt att byxorna inte formar sig.

Knäpartiet är förstärkt med ett ännu mer slitstarkt nylontyg. Det här tyget har istället en viss strävhet för att du ska kunna skjuta ifrån. På varje sida finns tre korta sömmar som hjälper till att forma knäpartiet. Byxan böjer sig liksom naturligt här. Bekvämt och praktiskt.

På baksidan av knäet är nylontyget istället utbytt till ett kraftigt trikåtyg. Allt för att få en större rörlighet och flexiblitet över knäet. I ovankanten är en bit mesh infälld för bättre ventilation.

I byxbenens yttersida finns ett infällt blixtlås. Det gör det lättare att komma i och ur byxorna med knäskydden på. Blixtlåset sitter inte i sömmen utan lite förskjutet bakom sidsömmen. Blixtlåset är långt och går ända upp till knävecket.

Midjan har bred resår bak som dessutom har siliconförstärkning på insidan. Meningen med denna gummiliknande beläggning är såklart att byxorna ska hålla sig på plats bättre. I sidorna spänntampar i nylon som du fäster med kardborre. På så sätt anpassar du passformen till digsjälv. 

På insidan finns ett löstagbart vadderat höftskydd. Skyddet sitter med kardborre i överkanten. Det gör att du kan placera det här skyddet precis där du vill ha det. Eller ta bort det helt och hållet.

Salming Phoenix målvaktsbyxa har vanlig byxgylf med blixtlås fram. Smidigt att komma i och ur snabbt. För att inte störa dig i målet är gylfen gömd bakom en bred extragylf i tyg. Den knäpper du fast i överkanten med en tryckknapp och kardborre.

Partiet mellan byxbenen är ersatt med kraftig trikå för ökad rörlighet. Framtill finns också infällningar av mesh för att leda bort värme och fukt från dina ljumskar.
 • Välj storlek: 1 st. Salming Phoenix Pant W/G XL (Artnr. 1099-1146418WXL)
  Färg:Vit
  Material:100 % Polyester
  Passar till:Junior, Senior
  Passform:Normal
  Tvättråd:Tvättas 40 grader, kan torktumlas