Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Salming målvaktsshort E i gruppen Målvakt / Skydd / Suspensoar hos Innebandybutiken.se (1099-1149415-R)
Salming målvaktsshort E
Salming målvaktsshort E
Salming målvaktsshort E
Salming målvaktsshort E
Salming målvaktsshort E
Salming målvaktsshort E
Salming

Salming målvaktsshort E

StorlekXXL
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1099-1149415-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Salming skyddsshorts E för innebandymålvakten
Innebandymålvaktsshorts med inbyggda höftskydd och suspensoar

Salming målvaktsshorts E för innebandymålvakten är smidiga korta byxor att ha under dina målvaktsbyxor. Shortsen i funktionsmaterial transporterar bort fukt och värme. Dessutom har de inbygga skyddsvadderingar för höften. Till alla killars glädje, även inbyggd suspensoar i en ficka fram. (Ni tjejer som ju är lite tuffare, plockar såklart bara ur koppen...)

Salming E innebandymålvaktsshorts är sydda som ett par cykelbyxor/korta tights i ett skönt lite halkigt funktionsmaterial. Benen går ungefär halvvägs ner på låren och har vanlig fåll med dubbelsöm i bensluten.

I midjan har shortsen en bred, 5 cm, orange resår, tänk kalsongresår, men stadigare. Resåren har en mjukt lite luddig insidan. Salming logo invävd i omväxlande svart och vitt.

Alla sömmar är täta och sydda med resårstygn och stretchtråd för extra hållbarhet.

Framtill har Salming E innebandymålvaktsshorts en ficka med en suspensoarkopp i. Fickan är helt öppen i överkanten. På insidan är tyget ersatt med en tunn mesh.

Hård skyddskopp i svart hårdplast med tre ventilationshål fram. Kanterna och delvis sidorna är ersatta med en mjukare orange silikonliknande plast. Koppen är densamma som finns i Salmings separata suspensoar E.

På sidorna har Salming målvaktsshorts E två påsydda höftskydd med vaddering. Skyddet är det du ser som en vit del på höften. Vadderingen är 6 mm tjock och av ett material som heter Poron. Poron är en skyddsfoam av polyurethane med cellteknik. Det ger vadderingen en bolldödande effekt men också en mer dämpande effekt trots att den är så tunn.
  


Färg: Svart, Vit
Material: 12% Polyethylene, 13% Polyamide, 25% Polyester, 30% Polyurethane, 5% Gummi, 7% Elastane, 8% Thermo-plastic rubber
Passar till: Senior
Passform: Normal
Tvättråd: 40 grader, ej torktumling, tvätta med liknande färger, Ta ur koppen vid tvätt.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: