Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Salming målvaktsbyxa Atilla i gruppen Målvakt / Byxa hos Innebandybutiken.se (1099-1148536W-R)
Salming målvaktsbyxa Atilla
Salming målvaktsbyxa Atilla
Salming

Salming målvaktsbyxa Atilla

StorlekSXSXXL
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1099-1148536W-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Salming Atilla innebandymålvaktsbyxa
Målvaktsbyxorna med det fräscha uttrycket.

Salming målvaktsbyxor Atilla är bra byxor för dig som är innebandymålvakt. Mycket funktion och fin design. 

Atilla målvaktsbyxor är sydda av kraftig slitstarkt nylontyg med lätt glansig yta som ger ett bra glid. Tyget i sig gör byxorna lite stela och håller ut benen. Det innebär att du täcker mer av målet, men det gör ju inte så mycket. Självklart är inte tyget så stelt att byxorna inte formar sig.

Knäpartiet är förstärkt med ett ännu mer slitstarkt nylontyg. Det här tyget har istället en viss strävhet för att du ska kunna skjuta ifrån. På varje sida finns tre korta sömmar som hjälper till att forma knäpartiet. Byxan böjer sig liksom naturligt här. Bekvämt och praktiskt.

På baksidan av knäet är nylontyget istället utbytt till ett kraftigt trikåtyg. Allt för att få en större rörlighet och flexiblitet över knäet. I ovankanten är en bit mesh infälld för bättre ventilation.

I byxbenens yttersida finns ett infällt blixtlås. Det gör det lättare att komma i och ur byxorna med knäskydden på. Blixtlåset sitter inte i sömmen utan lite förskjutet bakom sidsömmen. Blixtlåset är långt och går ända upp till knävecket.

Midjan har bred resår bak som dessutom har siliconförstärkning på insidan. Meningen med denna gummiliknande beläggning är såklart att byxorna ska hålla sig på plats bättre. I sidorna spänntampar i nylon som du fäster med kardborre. På så sätt anpassar du passformen till digsjälv. 

På insidan finns ett löstagbart vadderat höftskydd. Skyddet sitter med kardborre i överkanten. Det gör att du kan placera det här skyddet precis där du vill ha det. Eller ta bort det helt och hållet.

Salming Atilla målvaktsbyxa har vanlig byxgylf med blixtlås fram. Smidigt att komma i och ur snabbt. För att inte störa dig i målet är gylfen gömd bakom en bred extragylf i tyg. Den knäpper du fast i överkanten med en tryckknapp och kardborre.

Partiet mellan byxbenen är ersatt med kraftig trikå för ökad rörlighet. Framtill finns också infällningar av mesh för att leda bort värme och fukt från dina ljumskar.

Färg: Svart, Vit
Material: 100% Polyamid
Passar till: Senior
Passform: Normal
Storlekar: M, S, XL, XS, XXS
Säsong: 2018/2019
Tvättråd: Handtvätt
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: