Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Salming Kobra Vit i gruppen Innebandyskor / Herr hos Innebandybutiken.se (1099-1237072W-R)
Salming Kobra Vit
Salming Kobra Vit
Salming Kobra Vit
Salming Kobra Vit
Salming Kobra Vit
Salming Kobra Vit
Salming Kobra Vit
Salming Kobra Vit
Salming

Salming Kobra Vit

Skostorlek46 2/3
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1099-1237072W-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Salming Kobra innebandyskor
Innebandyskor som kombinerar allt, lätta, stabila och  dämpade!

Salming Kobra innebandyskor tar fasta på allt du behöver i ett par riktigt bra innebandyskor. Dämpning där det behövs, stabilitet, bra fäste och låg vikt.

Salming Kobra har en helt ny yttersula med Salming HexaGrip. Sulan är av slitstark gummi med ett mönster i form av hexagoner. Det ger dig ett utmärkt fäste på inomhusgolv. Sulan är tre kanaler under själva framdelen. Det är har de naturliga böjningslinjerna finns i din fot.

Du hittar också Salmings LMS+ och RollBar på sulan. Dessa känner du igen från alla Salmings innebandyskor. RollBar är den rundad kanten på fotens insida. Den gör att du kan få snabba frånskjut i steget och också böja ner foten bekvämt. T ex när du går ner och täcker skott.

På utsidan av foten hittar du LMS+. LMS står för Lateral Movement Stabilizer, vilket på svenska betyder att här har sulan istället en rakt, lite utdragen kant. Den här finessen gör att du inte riskerar att böja ut foten i onödan med risk för stukningar och sträckta ledband. LMS gör också att det blir lättare att göra snabba stopp och vändningar.

Mellansulan har en ny typ av dämpning, ReCoil. Det är en lättviktsdämpning som tar hand om energin i ditt steg och studsar den tillbaka till dig. Även i hälen finns denna dämpning men i en annan variant, ReCoil R. Här är uppgiften istället att döda energin för att göra kraften i steget så skonsam som möjligt för dig.

Salming Kobra är en lättviktssko. Och lätta innebandyskor och stabilitet brukar inte gå hand i hand. Men Salming har utvecklat ett system som kallas Wrap Around System Design. Den här funktionen finns i skons hälparti. Du ser det som att sulan går upp långt på sidorna av hälen. Hälen har också en hårdare innerkärna. Systemet håller din häl på plats samtidigt som det ändå låter dig röra dig fritt.

Ovandelen av Salming Kobra är av mesh, vilket ger bra skokomfort och lätt vikt. För att stabilisera finns Salming ExoSkeleton. Du ser det som ränderna under den yttre meshen. Rändernas förlängning blir öglorna som skosnöret löper genom. När du drar åt skosnörena stabiliserar du skon runt din fot. Förstärkning framme i tån och runt sidorna för bättre slitstyrka.

Innersulan är anatomiskt formad, är lätt dämpad och går att ta ur.

Plösen och kanten runt hälen är vadderad för en skönare passform.
Färg: Vit
Säsong: 2016/2017
Vikt: 321 gram
Salming storlekstabell innebandyskor Herr
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: