Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Salming knäskydd E i gruppen Målvakt / Skydd / Knäskydd hos Innebandybutiken.se (1099-1149411-R)
Salming knäskydd E
Salming knäskydd E
Salming knäskydd E
Salming knäskydd E
Salming knäskydd E
Salming knäskydd E
Salming knäskydd E
Salming knäskydd E
Salming knäskydd E
Salming knäskydd E
Salming knäskydd E
Salming knäskydd E
Salming

Salming knäskydd E

StorlekLSXLXS
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1099-1149411-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Salming E innebandymålvaktsknäskydd
Knäskydd för innebandymålvakten, med funktion och finess.

Salming E-series knäskydd för innebandymålvakten är för dig som kräver mer av din utrustning.

Salming innebandymålvaktsknäskydd är raka i modellen och sydda som ett rör av smidig, stadig syntetväv. I över- och underkanten  avslutas skydden på ett tunt kantband som är fastsatt med en stretchig sick-sack söm.  Det tunna bandet gör att du inte får någon tjockare kantning  där risken för skavsår eller blodstockning ökar.

Skydden är ihopsydda med en längsgående söm mitt bak. På insidan finns bara stygnen för att göra sömmen så slät och platt som möjligt. På utsidan däremot är sömmen förstärkt med ett orange påsytt band i stretch. Det gör sömmen mer hållbar. Traditionellt hål över knävecket, kantat med orange band.

I över- och underkanten på Salming E-series knäskydd finns en bred, 5 cm, resår. Den använder du för att justera vidden till just dina ben och få skyddet att sitta bättre. Resåren är stadig men stretchar ändå bra. Den är endast fäst på ett ställe och har inga hällor som den löper genom. I slutet på resåren finns fästpunkten av kardborre.

Notera att resåren går olika på höger och vänster skydd. Du ska ha den lilla gummiflärpen med Salmings logo på utsidan av benet när du har skydden på dig. Skydden är inte märkta höger eller vänster.

Själv dämpningen består av en tjock platta av skumdämpning med hög densitet som ligger i en ficka framtill. Fickan har blixtlås i överkanten så att dämpningsplattan går att plocka ur. Finessen med  det är att du tar ur den när du ska tvätta dina skydd. Du kan också ersätta utslitna dämpningar eftersom de finns som reservdel. 

Dämpningen är 27 mm tjock, har raka kanter  och rundade hörn. Den känns ganska mjuk när du känner på den med handen men ger ett riktigt bra motstånd för dina knän.

Utanpå fickan för dämpningen är materialet, det vita, en lite mer halkig pvc-plast. Det gör att skydden glider lättare inuti din innebandymålvaktsbyxor. Men också att skyddets  yta blir mer slitstarkt.
  
Färg: Svart , Vit
Material: 10% Polyamid , 20% Polyester , 3% PVC , 60% SBR (syntetgummi) , 7% Gummi
Passar till: Junior , Senior
Passform: Tajt
Storlek: L , M , S , XL , XS
Tjocklek: 3,5 cm
Tvättråd: Handtvätt , Vadderingen tas ur före tvätt. Vaddering kan ej tvättas.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: