Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Salming Hawk W i gruppen Innebandyskor / Dam hos Innebandybutiken.se (1099-1239086G-R)
Salming Hawk W
Salming Hawk W
Salming Hawk W
Salming Hawk W
Salming Hawk W
Salming Hawk W
Salming Hawk W
Salming Hawk W
Salming

Salming Hawk W

Skostorlek36 2/340 2/3
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1099-1239086G-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Salming Hawk W innebandyskor
Innebandyskor som kombinerar allt, lätta, stabila och  dämpade!

Salming Hawk är Salmings hittills lättaste innebandysko. Vilket du knappast tror när du tittar på dem. Pröva dem och känns själv!

Här i dammodellen som är lite smalare i lästen. Den passar därför bra även till killar som har smala fötter.

Salming Hawk är av lätta textilmaterial i ovandelen. Ytterst en stadig mesh som är väldigt tunn och luftig, känns nästan som ett plastnät. Innerst ytterligare en mesh, men mer tätvävd och tyglik. Mellan dessa två ligger Salmings stabiliserande ExoSkeleton, de mörkare ränderna du ser genom yttermeshen. 

ExoSkeleton löper upp till snörhålen och det är det här som ger mycket av stabiliteten och passformen i Salming Hawk. När du snör åt skon smiter ExoSkeleton åt runt din fot och Hawk sitter som gjuten.

Som extra förstärkning och slityta finns partier av printad plast över tån och vid hälen. Hela skon har minimalt med sömmar, vilket gör att du knappt har något som kan klämma eller skava.

Plösen på Salming Hawk är väldigt tunn. Den översta halvan är av stadigt material men den lätt vaddering precis där din knytning kommer mot foten. Den nedre delen är helt i mesh och här är plösen fastsydd i sidorna på skon.

Salming Hawk är gediget dämpad i mellansulan med Salmings Recoil ERF, EnergyReboundFoam, som skickar tillbaka energin i ditt steg till dig. I hälen finns dessutom en extra dämpning med SoftFOAM, som är mer stadig än det låter. På det hela taget gör det Hawk till en väldigt väldämpad innebandysko, utan ge ett klumpigt intryck eller för den delen kännas klumpig på foten.

Även innersulan på Salming Hawk har en dämpning för att höja komforten. Sulan går såklart att plocka ur.

Yttersulan är av ett material som Salming kallar HexaGrip. Sulan är helt platt vilket ger en väldigt låg profil och markkänsla i steget. Mönstret är i form av sexkanter, hexagoner, vilket ger ett väldigt bra fäste.

På Salming Hawks sula hittar du klassiska Salming tekniker som LMS+ på yttersidan. LMS+ betyder att kanten är något utdragen och väldigt rak. Det gör att risken för att trampa över på utsidan och vricka sig minskar. 
På insidan av sulan hittar du istället Salmings RollBar. Det i sin tur innebär att sulans kant är rundad för att göra det lättare för dig att vrida foten när du täcker skott samt skjuta ifrån när du gör en rush.

  
Färg: Grå
Passar till: Dam
Säsong: 2019/2020
Salming skostorlekar Dam
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: