Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Salming Falco Kid i gruppen Innebandyskor / Barn hos Innebandybutiken.se (1099-1238097O-R)
Salming Falco Kid
Salming Falco Kid
Salming Falco Kid
Salming Falco Kid
Salming Falco Kid
Salming Falco Kid
Salming Falco Kid
Salming Falco Kid
Salming

Salming Falco Kid

Skostorlek36
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1099-1238097O-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Salming Falco Kid innebandysko
Innebandyskor för dig som gillade Salming Viper 4.

Salming Falco är innebandyskon som tar vid efter Salming Viper 4. Hela ovandelen är i princip den samma som på Viper 4. Sulan känner du igen från Salmings tidigare modell, Adder.

Salming Falco Kid är gjord på precis samma sätt som JR och SR varianterna. Vilket är ovanligt, barnskor brukar oftast vara i enklare material och med mindre dämpning. Falco Kid är därför en riktigt bra barnsko som passar lika bra på skolgympan som på innebandyträningen.

Ovandelen är av dubbla lager med mesh. Mellan de två lagren ser du det stabiliserande ExoSkeleton som breda linjer. Dessa löper upp till snörhålen och gör hela skon mer stabil när du snör åt. Mesh borgar för en lätt sko och bra ventilation. Dock inte så slitstarkt. Skon är därför förstärkt över tån med syntetskinn. På insidan ytterligare förstärkt med ytterligare ett lager slityta. 

Hälen är uppstärkt med Salmings ErgoHeelCup. Den gör att skon sitter bra hela tiden och hälpartiet blir stabilt i förhållande till resten av skon.

Innersulan är ergonomiskt utformad och går att plocka ur och ersätta med egen sula om du vill. Sulan är EVA-dämpad och har en anti-bakteriell egenskap.

Mellansulan är dämpad av lättvikts EVA och i hälen ett mer stötdämpande material. Det här är inte skorna för dig som behöver mycket dämpning. Det här är innebandyskor för dig som vill ha mycket känsla i steget och kontakt med underlaget. Hälen har dock blivit förstärkt med en extra dämpning i C35-material.

Yttersulan på Falco är i XR110. Som är en lättviktsgummi med bra fäste som också är slitstark. Mönstret är uttänkt för bästa fäste men inte så bra att du inte kan göra snabba stopp och farliga vändningar.

Sulan har Salmings RollBar på insidan av foten. Det betyder att kanten på sulan är rundad för att tillåta foten att skjuta ifrån bättre. Men också att du ska kunna vinkla foten på ett bekvämt sätt när du går ner och täcker skott.

På utsidan finns istället Salmings LMS+. Det å sin sida är att kanten på sulan är utdragen och har en rak kant. Kanten gör att du kan göra snabba stopp utan att foten viker över. Kanten gör också att du snabbt kan byta håll dessutom.

Färg: Blå, Orange
Säsong: 2018/2019
Salming skostorlekar innebandyskor barn
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: