Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Salming Adder W i gruppen Innebandyskor / Dam hos Innebandybutiken.se (1099-1237076M-R)
Salming Adder W
Salming Adder W
Salming Adder W
Salming Adder W
Salming Adder W
Salming Adder W
Salming Adder W
Salming Adder W
Salming

Salming Adder W

Skostorlek40 2/3
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1099-1237076M-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Salming Adder W innebandyskor
Innebandyskor med mycket markkontakt

Salming Adder W är innebandyskor med lite mindre dämpning och mycket lägre profil. Ger dig mycket känsla i steget och kontakt med underlaget.

Salming Adder W innebandysko är en väldigt bra sko i det lägre prissegmentet. Inspirerade av storebror Viper men med mindre dämpning i sulan. Vilket ger dig mer markkontakt och stegstabilitet.

Salming Adder W har Salmings stabiliserande ExoSkeleton i ovandelen av skon. Det är de mörkare blå ränderna du ser på sidorna av skon och som löper upp mot snörningen. ExoSkeleton håller fast skon på din fot med hjälp av snörningen. Ger stadga och stabilitet utan att skon behöver vara av väldigt stadiga material. 

Ovandelen är i övrigt mest i mesh förutom runt kanten av tån. Där finns ett slitlager av stadigare konstskinn pålagt. Främst på insidan, den sidan som brukar slitas mest när du täcker skott.

Adder W har ett yttre sula i XR110. Som är en lättviktsgummi med bra fäste som också är slitstark. Mönstret är uttänkt för bästa fäste men inte så bra att du inte kan göra snabba stopp och farliga vändningar.

Sulan har Salmings RollBar på insidan av foten. Det betyder att kanten på sulan är rundad för att tillåta foten att skjuta ifrån bättre. Men också att du ska kunna vinkla foten på ett bekvämt sätt när du går ner och täcker skott.

På utsidan finns istället Salmings LMS+. Det å sin sida är att kanten på sulan är utdragen och har en rak kant. Kanten gör att du kan göra snabba stopp utan att foten viker över. Kanten gör också att du snabbt kan byta håll dessutom.

Dämpningen i sulan är av lättvikts EVA och i hälen ett mer stötdämpande material. Det här är inte skorna för dig som behöver mycket dämpning. Det här är innebandyskor för dig som vill ha mycket känsla i steget och kontakt med underlaget.
Färg: Rosa
Passar till: Dam
Säsong: 2017/2018
Vikt: 240 gram
Salming skostorlekar Dam
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: