Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Precision Pro League målvaktsbyxa-XS SISTA PARET i gruppen Målvakt / Byxa hos Innebandybutiken.se (1172-41119002XS)
Precision Pro League målvaktsbyxa-XS SISTA PARET
Precision

Precision Pro League målvaktsbyxa-XS SISTA PARET

1699 kr / 599 kr
Artnr:
1172-41119002XS
Info: Ge ditt omdöme

Precision Pro League innebandymålvaktsbyxa
Fräckaste målvaktsbyxorna för innebandymålvakter hittills, eller?

Precision Pro League är den lyckade sammanslagningen av Exels och Canadiens målvaktsutrustning för innebandymålvakter. Precision har tagit de bästa bitarna från båda märkenas tidigare målvaktsgrejer och förenat dem.

Precision Pro League innebandymålvaktsbyxor har många genomtänkta och arbetade detaljer över hela byxorna. Byxbenen är vadderade på hela framsidan upp till grenen. Vadderingen är ganska tunn, mellan 5 och 8 mm tjock, och smidig. Det finns sömmar i strategiska mönster för att hålla vadderingen på plats samt göra att byxan följer dina rörelser bättre.

Över knäet är det kraftiga nylontyget utbytt mot nylon med kevlar-förstärkning och ett gummilikande ytmönster. Alldeles ovanför knäet finns en infällning av smidig trikå för att få byxan att böja sig skönt.

I nederkanten på byxbenet finns ett påsytt band med ytterligare en bit påsytt nedanför. Det här är till för att du ska kunna korta Precision Pro League byxorna utan behöva sy, det är bara att klippa i det svarta bandet. I yttersidan av byxbenet finns ett kraftigt blixtlås av plast med ryttare i metall. Blixtlåset går ända upp till knäet. Nere vid fotleden finns dessutom av slejf som trycks med kraftig tryckknapp i metall. Syftet med den är att minska belastningen på blixtlåset när du använder byxorna. Slejfen går att knäppa i två olika lägen.

Precision Pro League är lite annorlunda konstruerade än andra innebandymålvaktsbyxor. De påminner mer om vanliga byxor. Den övre delen av byxan är ovadderad och blir därför smidigare runt midjan. Du knäpper Precision Pro League med två stycken kraftiga tryckknappar i midjan. Byxorna har också en gylf som stängs med både kardborre och ett kraftigt blixtlås i plast. I midjan finns dessutom bak en isydd kraftig resår i svanken. I sidorna har du kraftiga, 3,5 cm breda, kardborreband att spänna åt för bästa passform.

Precision målvaktsbyxor har vaddering bak på rumpan. Inuti byxorna finns ett meshfoder, ungefär som i vindoverallsbyxor, fast här mer som ett par shorts. Det ger dig en luftig känsla i byxorna.  I grenen är nylontyget utbytt mot en kraftig ribbad trikå.

Precision Pro League är helt enkelt väldigt mycket funktion och innebandymålvaktsbyxa för pengarna!

Material: 80% polyester, 1% spandex, 13% polyuretan, 6% kevlar
Vikt: 794 gram (storlek M)