Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Oxdog benskydd GATE i gruppen Målvakt / Skydd / Knäskydd hos Innebandybutiken.se (1251-5181910-R)
Oxdog benskydd GATE
Oxdog benskydd GATE
Oxdog benskydd GATE
Oxdog benskydd GATE
Oxdog benskydd GATE
Oxdog benskydd GATE
Oxdog benskydd GATE
Oxdog benskydd GATE
Oxdog benskydd GATE
Oxdog

Oxdog benskydd GATE

StorlekS/M
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1251-5181910-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Oxdog Gate benskydd
Lite längre innebandymålvaktsknäskydd

Oxdog Gate långa knäskydd för innebandymålvakten.

Oxdog Gate Long är lite mer än bara knäskydd då de också täcker en stor del av ditt underben. De har dessutom två stycken vadderingar istället för en lång. Det gör att skyddet böjer sig och följer ditt ben bättre.

Övre delen av Gate lång liknar Oxdogs korta knäskydd. En påsydd, sexkantig platta med vaddering som stötdämpning. Vadderingen i plattan har hög densitet och kan därför kännas lite stum. Men en stadigare dämpning ger dig faktiskt mer stöd.

Själva plattan är fastsydd på utsidan av skyddet för att minska antalet sömmar som kan skava, på insidan. Runt paddingen är ett band påsytt som förstärkning.

Plattans form med två utdragna spetsar i sidorna gör att du får en helt annan känsla i vikningen än med en fyrkantig padding. När du står på knä kommer du ha mer skydd på sidorna av dina knän.

På den nedre delen finns ytterligare en påsydd skyddsplatta. Eftersom syftet med den är att ge stöd åt ditt underben är den lite tunnare men i samma typ av stadiga neoprene.

Själva skyddet är också av tunn neoprene. Ytan är klädd med syntettrikå på båda sidorna för att ge en skönare känsla. Skyddet är sytt som ett rör och har en söm mitt bak. På utsidan av skyddet är sömmen förstärkt med ett påsytt band.

Den nedre delen av skyddet är dock delat i sömmen för att ge mer rörelsefrihet. Här hålls det ihop av en brett kraftigt resårband.

Upptill och nertill på Oxdog Gate långa benskydd finns en bred resår. Den har som syfte att låta dig justera vidden och säkra benskyddet på plats. Baksidan av resåren är ögglig för att fästa bra på kardborren som fungerar som lås. 

Upptill löper resåren i två hällor baktill på skyddet. På framsidan fästs med med kardborre på två ställen.

Den nedre remmen löper i en loop genom ett plastspänne och fäster sedan i sig själv med kardborre.

Oxdog Gate benskydd är sydda som höger och vänster. Skydden är dock inte märkta, så det du ska tänka på är att remmarna löper från insidan av ditt knä runt och ut och fästs på utsidan.

Färg:Orange, Svart
Material:Information saknas
Passar till:Junior, Senior
Passform:Normal
Storlek:L/XL, S/M
Säsong:2018/2019
Tvättråd:Tvättråd saknas
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: