Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
My Floorball Passer Pro i gruppen Mål och teknik / Kul Prylar hos Innebandybutiken.se (1318-0065)
My Floorball Passer Pro passingstränare för innebandy
My Floorball Passer Pro
My Floorball Passer Pro
My Floorball Passer Pro
My Floorball

My Floorball Passer Pro

1199 kr / 999 kr
Antal: 
Leveranstid:
Artnr:
1318-0065
Info: Läs kundomdömen
My Floorball Passer Pro
Passningsträning med olika funktion på olika sidor.

My Floorball Passer Pro är ett roligt hjälpmedel för att träna på passningar. Både för att skicka iväg och ta emot passningar. Med Passer får du träning på båda sakerna samtidigt!

Passer Pro består av en ställning med spända vinylsträngar på två sidor. Det gör att två innebandyspelare kan träna samtidigt. Skillnaden mellan Passer Pro och den vanliga Passer, är att ena sidan på Pro är vinklad och den andra rak.

Du använder My Floorball Passer Pro genom att skjuta mot strängarna. De skickar då tillbaka bollen direkt till dig. Får du känslan av dåliga tillbakapassningar, ja då vet du hur andra spelare upplever dina passningar. Bara att träna på helt enkelt!

Den raka sidan på My Floorball Passer Pro ger dig en passning som går rakt tillbaka till dig efter golvet. Den vinklade sidan ger dig ett pass med lite höjd. Här får du alltså träna på att plocka ner luftpass.

Mellan de längsgående metallstavarna som håller ihop Passaren kan du förvara dina träningsbollar.

Med i paketet följer klistermärken med siffrorna 1-6 och i färgerna grönt, rött och gult. Dekalerna använder du för att skapa mer avancerade övningar.

Träna efter eget huvud eller använd tillsammans med appen My Floorball Training. Appen finns att ladda ner gratis på App Store och Google Play.

Du kan också kombinera din träning med My Floorball Passer ihop med My Floorball Skiller och My Floorball Target Pro. Tillsammans med appens virtuella coach skapar du egna övningar för att träna snabba reaktioner ihop med bra skott, passningar och bollkontroll.

Matchgodkänd: Inte godkänd
Material: Metall och plast
Mått: Bredd 18 cm , Längd 79 cm, höjd 12 cm
Syfte: Träna passningar och bollkontroll
Vikt: 4 kg