Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Mizuno Wave Voltage W i gruppen Innebandyskor / Dam hos Innebandybutiken.se (1348-V1GC1960-R)
Mizuno Wave Voltage W
Mizuno Wave Voltage W
Mizuno Wave Voltage W
Mizuno Wave Voltage W
Mizuno Wave Voltage W
Mizuno Wave Voltage W
Mizuno Wave Voltage W
Mizuno Wave Voltage W
Mizuno Wave Voltage W
Mizuno

Mizuno Wave Voltage W

Skostorlek3838,5394040,541
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1348-V1GC1960-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Mizuno Wave Voltage W
Bra dämpning och bra passform.

Mizuno Wave Voltage innebandyskor är ett par indoorskor med åtsmitande passform men ändå med bra plats för tårna.

Mizuno Wave Voltage är en innebandysko med en något annorlunda yttersula. I hälpartiet är sulan helt genombruten med tre hål, från sida till sida. Hälpartiets sula är uppförstärkt med de gröna partierna som är i hård plast. De flexar dock när du sätter ner foten och ger både dämpning och en skön känsla. Eftersom det är så mycket mindre material i hälen blir hela skon lättare.

Den hårda gröna  plasten i hälen fortsätter sedan framåt under hålfoten och skapar en stabil brygga som gör Wave Voltage vridstyv. 

Framfoten har en sula med ett grundmönster som liknar det som du har i joggingskor. Alltså böjningslinjerna är som på en runningsko. Men till det är såklart ett ytmönster och material som är för inomhusbruk.

Ovandelen är av luftigt stickad mesh med mjuk bolstring för en skön känsla. På utsidan finns förstärkningar i syntetskinn. Förstärkningarna är mest till för att göra ovandelen stabil, men hjälper såklart också till att skapa slitytor. På insidan av tåpartiet är en lite tjockare slityta pålagd. Perfekt för det är ju där du sliter skor när du går ner och täcker skott.

Runt om skon och längs snörhålen finns också syntetskinn påsytt för att skapa en slitstarkare sko. Men också för att ge stabilitet i ovandelen och få den att följa din fot på ett bra sätt. 

Hälkappan har vaddering på insidan. På utsidan finns konstskinn påsytt för att skapa stöd. Förstärkningen löper framåt är fäst så att snörhålen går genom och hjälper till att hålla i.

Plösen är vadderad och ger därför också bra komfort när du snör till din sko. Snörningen löper genom en hälla upptill på plösen. Det gör att den alltid ligger på rätt ställe.

Innersulan är anatomiskt formad, härligt komfortvadderad och går såklart att plocka ur.

Färg: Blå
Passar till: Dam
Säsong: 2019/2020
Skostorlekar Mizuno innebandyskor
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: