Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Mizuno Wave Bolt 7 W i gruppen Outlet / Skor hos Innebandybutiken.se (1348-V1GC1866-R)
Mizuno Wave Bolt 7 W
Mizuno Wave Bolt 7 W
Mizuno Wave Bolt 7 W
Mizuno Wave Bolt 7 W
Mizuno Wave Bolt 7 W
Mizuno Wave Bolt 7 W
Mizuno Wave Bolt 7 W
Mizuno Wave Bolt 7 W
Mizuno Wave Bolt 7 W
Mizuno

Mizuno Wave Bolt 7 W

Skostorlek36
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1348-V1GC1866-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Mizuno Wave Bolt 7 W
Suveränt sköna innebandyskor med bra stöd.

Mizuno Wave Bolt 7 indoorskor är ett par riktigt, riktigt lätta och sköna skor med bra stabilitet och stöd.

Mizuno Wave Bolt är en innebandysko med en något annorlunda yttersula. I hälpartiet är sulan helt genombruten med tre hål, från sida till sida. Hälpartiets sula är uppförstärkt med de rosa partierna som är i hård plast. De flexar dock när du sätter ner foten och ger både dämpning och en skön känsla. Eftersom det är så mycket mindre material i hälen blir hela skon lättare.

Den hårda rosa plasten i hälen fortsätter sedan framåt under hålfoten och skapar en stabil brygga som gör Wave Bolt 7 vridstyv. 

Framfoten har en sula med ett grundmönster som liknar det som du har i joggingskor. Alltså böjningslinjerna är som på en runningsko. Men till det är såklart ett ytmönster och material som är för inomhusbruk.

Ovandelen är av luftigt stickad mesh som är väldigt förlåtande och rörlig. För att skapa bra slitytor är förstärkningar i konstskinn påsytt över tån och nederkanterna. På båda sidor om tån finns dessutom extra förstärkning av följsam plast med gummibitar i mitten. De passar bra för att skydda skon när du täcker skott men hjälper även till att skydda dina tår.

Runt om skon och längs snörhålen finns också syntetskinn påsytt för att skapa en slitstarkare sko. Men också för att ge stabilitet i ovandelen och få den att följa din fot på ett bra sätt. 

Hälkappan har vaddering på insidan. På utsidan finns konstskinn påsytt för att skapa stöd. Förstärkningen löper framåt är fäst så att snörhålen går genom och hjälper till att hålla i.

Innersulan är anatomiskt formad, härligt komfortvadderad och går såklart att plocka ur.


Färg: Rosa, Vit
Passar till: Dam
Säsong: 2018/2019
Skostorlekar Mizuno innebandyskor
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: