Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Mizuno Hurricane 3 i gruppen Innebandyskor / Herr hos Innebandybutiken.se (1348-V1GA1740-R)
Mizuno Hurricane 3
Mizuno Hurricane 3
Mizuno Hurricane 3
Mizuno Hurricane 3
Mizuno Hurricane 3
Mizuno Hurricane 3
Mizuno Hurricane 3
Mizuno Hurricane 3
Mizuno

Mizuno Hurricane 3

Skostorlek40
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1348-V1GA1740-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Mizuno Hurricane 3
Indoor-skor med bra markkänsla i steget.

Mizuno Hurricane 3 innebandyskor är bra dämpade men har ändå en härligt skön markkänsla i steget.

Ovandelen på Hurricane 3 är av stadig mesh med lätt vaddering för komforten. Vadderingen är lite tjockare runt vristen. Lästen är något bredare än på Voltage, men har en lägre känsla på ovansidan. På ovansidan finns förstärkningar av lite tjockare printad plast men också delar i syntetskinn. På ställen där den största belastningen på ovandelar brukar bli är förstärkningarna extra fastsatta med söm.

Förstärkningarna gör att ovandelen blir stabilare och håller din fot på plats. Den adderar också slitytor för en mer hållbar sko. På insidan av tåpartiet har skon en tjockare förstärkning, vilket är precis där många innebandyspelare sliter sina skor.

Yttersulan på Mizuno Hurricane 3 är av gummimaterial med bra fäste på inomhusgolv. Sulan har en skarpare kant med rakare vinkel på utsidan av foten. Det är för att du inte ska trampa över foten vid snabba vändningar. På insidan är sulan istället rundad för att göra det lättare att vinkla foten när du täcker skott, men också för att få en schysstare avstamp i steget. 

Sulan har en mönstring med böjningslinjer på de rätta ställena. Övriga mönster är till för att göra det enklare att göra snabba vändningar men ändå ha bra grepp hela tiden.

Mellansulan är av dämpande EVA. I hälen finns ett genombrutet hål. Det gör att du får en hälsvikt med bra dämpning men med mindre material i hälpartiet. Det gör att skon får en lättare känsla. Mellanpartiet mellan häl och framfot är av hårdare plast som gör skon vridstyv och stabil. 

Plösen på Hurricane 3 är lätt vadderad.

Innersulan är dämpad och sitter fast i skon. Ingen risk att sulan åker på sniskan på så sätt.
  Färg: Grå
Passar till: Herr
Säsong: 2019/2020
Skostorlekar Mizuno innebandyskor
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: