Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Kempa Wing i gruppen Outlet / Skor hos Innebandybutiken.se (1019-2008494-R)
Kempa Wing
Kempa Wing
Kempa Wing
Kempa Wing
Kempa Wing
Kempa Wing
Kempa Wing
Kempa Wing
Kempa

Kempa Wing

Skostorlek45,5
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1019-2008494-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Kempa Wing inomhusskor
Lätta och stadiga indoorskor för innebandy.

Kempa Wing är ett par riktigt prisvärda innebandyskor med bra dämpning och schyssta sulor med gummi samarbete med Michelin.

Kempa Wing har en överdel i genomgående lätt material som ger bra ventilation och därför också en skönare sko att ha på sig. Hela överdelen är i ett stycke utan några sammanfogande sömmar. För att göra ovandelen stadigare och något mer slitstark är den belagd med tunn plast runt tåpartiet och i ränder på sidorna. De gula dekorränderna hjälper till att stadga upp.

Men Kempa Wing har ändå en ovandel som tillåter en hel del rörelse och frihet för dina tår.

Hälpartiet är förstärkt med Kempas LiteKage för ett riktigt stabilt och bra stöd. Kanten är vadderad för en skön känsla.

Också den stadiga plösen har en ganska tjock vaddering och störningen gör att skon håller ihop och stödjer på ett bra sätt.

Yttersulan har ett suveränt grepp och är i specialblandning utifrån ett samarbete Kempa har med Michelin. Du hittar också Kempas bikakemönster under skon. Mönstret gör att skon liksom suger fast i underlaget. På strategiska ställen har sulan cirklar som mönster istället. Det gör att det är lättare att snabbt vända runt.

Som alltid med Kempas inomhusskor, är Kempa Wing bra dämpad. Mellansulan är i lättvikts-EVA med speciella inlägg som gör att kraften i ditt steg återanvänds till dig.

Mellan hälpartiet och framfoten finns Kempas Torsion Aid, som är ett stabilare parti. Det gör att skon blir mer vridstyv, du får stöd och riskerar inte att vricka dig lika lätt vid snabba vändningar.

Kempa Wing har ett skönt vadderad innersula som är formad på ett anatomiskt sätt. Sulan är genombruten och har hål som går igen hela mellansula och yttersula för en bättre ventilation. Sulan går att plocka ur.

Färg: Blå
Säsong: 2018/2019
Kempa skostorlekar innebandyskor
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Se fler varor