Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Kempa Attack Two i gruppen Outlet / Skor hos Innebandybutiken.se (1019-20084455-R)
Kempa Attack Two
Kempa Attack Two
Kempa Attack Two
Kempa Attack Two
Kempa Attack Two
Kempa Attack Two
Kempa Attack Two
Kempa Attack Two
Kempa

Kempa Attack Two

Skostorlek
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1019-20084455-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Kempa Attack Two
Uppdaterad version av Kempas Attack Two

Kempa Attack Two inomhusskor som är perfekt för innebandy. Perfekt genomarbetade i detaljerna och materialen, Attack Two handbollsskor blir ett par väldigt bra skor för innebandy.

Kempa Attack Two har en yttersula i gummi med väldigt bra grepp. Både mönstret i sig och själva gummiblandningen, framtagen i samarbete med Michelin, gör sitt. Mönstret är en blandning av hexagoner i hälen och mellansulan och  rektanglar med små hål i framfoten. På strategiska ställen löper linjer för att ge flexning i sulan. Och under stortåns stora led finns en cirkel för att underlätta snabba vändningar. Kempa har också jobbat med att förbättra slitstyrkan som blivit 15% bättre.

Mellansulan är dämpad med EVA och har ett system som återvinner energin och skickar tillbaka den till dig i steget, kinetic power, eller helt enkelt rörelseenergi på svenska. Mellan framfot och häl finns en stabiliserande brygga i hårdplast.

Innersulan är även den dämpad och gjord av EVA skum. Den är anatomiskt utformad. Går att plocka ur och ersätta med en annan sula.

Ovandelen av Kempa Attack Two är av mesh. Mesh gör att vikten hålls nere och att det blir ett skönare klimat i skon. På utsidan finns förstärkningar pålagda för både stabiliteten och slitstyrkan. 

Tåpartiet har dels påsytt konstskinn framme vid tån och alldeles framme vid snörningen. Över tårna finns transparanta pålagda förstärkningar i plast.  

Också på sidorna finns ett pålagt mönster som stadgar upp. Det syns dock knappt eftersom det är i transparent plast.

Hälpartiet har Kempas Heel Kage som löper runt hälen omsluter. Hela hälen är stabil och har också Control Clip (den nedre svarta randen) som har till uppgift att smita åt vid snabba vändningar.

Kempa Attack Two är väldigt mycket funktion och stöd i ett par väldigt bra innebandyskor.
Färg: Grön
Säsong: 2017/2018
Kempa skostorlekar innebandyskor
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: