Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till

Junior

Innebandyklubbor för juniorer

Hitta rätt längd på din nya innebandyklubba genom att backa ett steg och välja din egen längd i menyn! Det första är att hitta rätt längd på klubban. Det gör du genom att välja din egen längd i undermenyn till Junior. Nästa steg är att välja rätt flex. 

Vi sorterar alla innebandyklubbor vi har i sortimentet utifrån skaftlängd och flex. Räknar du dig som juniorspelare så ska du fundera på hur du använder skaftet på din nuvarande innebandyklubba. För att få ut det mesta av din klubba bör du ha en flex som matchar din spelstil. Men flexen ska också lira ihop med din längd och din vikt och muskelstyrka. Det vanligaste felet bland yngre spelare är att spela med alldeles för hård flex, t ex 27, och för lång klubba.

Om du inte orkar böja klubban i en riktigt snabb spelsituation så har du för hårt innebandyskaft. Testa en mjukare flex och se om du inte får till mer känsla i spelet. Och ett hårdare skott på köpet. 

Tänk också på att junior kan betyda att du är kille eller att du är tjej. Det innebär att du kanske ska en annan klubba än din polare av motsatt kön. Kolla in våra Tips & Trix om just flex. 

Märke
Exel Fat Pipe Innebandybutiken Salming Unihoc Zone
Skaftlängd
100 80 85 87 92 96
Flex
26 27 28 29 30 31 32 34 35 37
Blad
Exel E-Fect Fat Pipe PWR Salming Aero Z Salming Hawk Salming Quest1 Salming Raven Unihoc CavityZ Unihoc Epic Unihoc Iconic Unihoc Player Unihoc Sonic Zone Hyper Zone Monstr Zone Supreme Zone Zuper
Skaftteknik
Bamboo Curve KickZone Rak
Färg
Blå Grå Gul Lila Multi Orange Rosa Röd Röd, Blå Silver Svart Vit
Säsong
2017/2018 2018/2019 2019/2020 2020/2021
Sorteringsordning:
Visningsformat:
Välj rätt håll på din innebandyklubba
Left eller Right?