Innebandybutiken - vi tar innebandyn ett steg till
Fat Pipe suspensoar i gruppen Målvakt / Skydd / Suspensoar hos Innebandybutiken.se (1009-516606-R)
Fat Pipe suspensoar
Fat Pipe suspensoar
Fat Pipe suspensoar
Fat Pipe suspensoar
Fat Pipe suspensoar
Fat Pipe suspensoar
Fat Pipe suspensoar
Fat Pipe

Fat Pipe suspensoar

StorlekJR
Leveranstid:
Frakt:
Artnr:
1009-516606-R
Info: Ge ditt omdöme Artikellista
Fat Pipe suspensoar
Klassiskt pungskydd från Fatpipe som gör det det ska.

Fat Pipe susp för innebandymålvakten som ser lite roligare ut än sådana här skydd brukar göra. Typiskt Fatpipe att busa till det.

Den här suspensoaren från Fat Pipe är sydd med lite bredare resår i midjan vilket gör att den sitter skönare. Resåren är hela 6 cm bred och har dessutom en extra, 1 cm bred resår, på sydd nertill som förstärkning fram. Resåren är sammetsmjuk och stretchar bra. Fat Pipes logga invävd i neongult runt om. Baktill över sömmen är tvättlappen och ett attitydmärke fastsytt. Funkar både som förstärkning och för att minska risken för skavsår.

Själva påsen där koppen ligger är av syntetmesh. Det gör att den andas och förhoppningsvis flödar inte svetten lika mycket. Kanterna är förstärkta med ett neongult band. På insidan av påsen finns öppningen där du tar ur koppen. Plocka ur den när du tvättar din susp. Öppningen stängs med kardborre. 

Remmarna som går runt benen är av 2,5 cm bred resår. Också den här resåren har en mjuk yta. Resår stretchar också rejält mycket. Bra så att du inte får strypkänsla när du rör dig. Det som ser ut som ränder är luftiga hål.

Koppen är av plast, har två stycken ventilationshål och kanterna är klädda med ett lite mjukare silikonliknande material.
Material:100 % Polyester
Passar till:Junior, Senior
Passform:Normal
Säsong:2017/2018
Tvättråd:40 grader, använd inte sköljmedel, torktumla inte
Målvakt FatPipe suspensoar ny
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: